Delimo karte za "Priču sa zapadne strane" najbržim čitaocima

Dugoočekivana adaptacija "Priča sa zapadne strane" Stivena Spilberga konačno je u našim bioskopima, a ovom prilikom želimo da obradujemo troje naših najbržih čitalaca kojima poklanjamo po dve karte za projekciju u bioskopu Kombank Dvorana u utorak 21. decembra sa početkom u 22.10 časova.

Foto: Promo
Foto: Promo
.

Da mladalačka ljubav prevazilazi sve prepreke pokazuje nam evergrin priča o dvema zaraćenim stranama, Portorikancima i gringosima koji su se isprečili ljubavi savremenih Romea i Julije.

Stiven Spilberg je okupio mladu glumačku postavu na čelu sa Anselom Elgortom, Rejčel Zigler, Arianom DeBose, ali predvođeni iskustvom Rite Moreno – glumačke dive koja je igrala i u verziji filma iz 1961. godine.

Čuveni sinaesta je o ideji za film i radu na njemu rekao : "Ovaj film je verovatno najveći zalogaj u mojoj karijeri. „Priča sa zapadne strane“ je verovatno najbolja partitura ikada napisana za pozorište, i to niko od nas ne može da opovrgne".

Salsa, mladost, ljubav i žar borbe vas očekuju na velikim platnima bioskopa širom Srbije.

Troje najbržih koji pošalju svoje ime i prezime na mejl: poklon@prva.rs, dobiće po dve karte za projekciju filma "Priča sa zapadne strane" u bioskopu Kombank Dvorana u utorak 21. decembra sa početkom u 22.10 časova. Dobitnici će biti kontaktirani mejlom.