BookTok hit i bestseler Njujork tajmsa "Tokio, zauvek" u prodaji

Princeza i telohranitelj - hiljadu mogućnosti...

PR
Foto: Promo
Foto: Promo
.

Vulkan izdavaštvo objavilo je roman koji je osvojio društvene platforme i vinuo se u sam vrh najprodavanijih knjiga na listi Njujork tajmsa Tokio, zauvek, autorke Emiko Džin.

U središtu priče je Izumi Tanaka – ili jednostavno Izi – koja živi životom obične tinejdžerke u malom gradu na severu Kalifornije, sve do dana kada otkrije da je njen otac ni manje ni više nego prestolonaslednik Japana.

U vrtlogu emocija, Izi putuje u Japan da konačno upozna oca i otkrije zemlju o kojoj je oduvek sanjala. Međutim, shvata da život princeze ne čine samo balske haljine i tijare. Tu su i prepredeni rođaci, nemilosrdni novinari, mrzovoljni (i neverovatno privlačni) telohranitelj bez kojeg ne može ni korak da napravi, ali i vekovima stare tradicije i običaji koje treba da nauči praktično preko noći.

Izi će se ubrzo naći između dva sveta, između dve verzije sebe. Moraće da dokaže da može da se nosi sa svim izazovima: da li će se slomiti pod teretom krune ili će živeti srećno do kraja života kao u bajci?

„Izumin odlučni duh i karakter raznežiće čitaoce. Zabavno iskustvo kome će čitaoci hteti da se vraćaju iznova i iznova.“ – Kirkus Reviews

Pre nego što je postala književnica, Emiko Džin je bila entomolog, učiteljica, pravila je sveće i radila u cvećari.

Tokio, zauvek – jedna od onih knjiga koje nas podsećaju na prvu ljubav, dostupna je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.