Očekuju vas na Sajmu knjiga: Upoznajte domaće autore Vulkan izdavaštva u Hali 1!

Vulkan izdavaštvo je tokom najvećeg praznika knjige omogućilo posetiocima da upoznaju domaće autore i njihova najnovija izdanja.

PR
Vulkan, foto: promo
Vulkan, foto: promo
.

Prethodnih dana čitaoci su bili u prilici da prisustvuju promociji kuvara Siti i srećni Tanje Anđelković, ali i da uživaju u ukusnoj hrani koju je autorka pripremila. Roman koji intrigira naslovom Da li Bog mrzi žene predstavio je Veroslav Rančić, a Zorana Schultz pričala je sa ljubiteljima književnosti o delu koje joj je posebno drago, a nosi naziv Povratak u život.

I u narednom periodu na štandu Vulkan izdavaštva svoje romane potpisuju:

Utorak, 22. oktobar

Aleksandar Jugović 16 – 17 sati

Miloš Latinović 17 – 18 sati

Slavica Erdeljanović Curk 18 – 19 sati

Sreda 23. oktobra

Slavica Erdeljanović Curk 15 – 16 sati

Zorana Schultz 17 – 18 sati

Tanja Anđelković 18 – 19 sati

U novom romanu Jeste i biće autor Aleksandar Jugović s velikom žestinom, bez oklevanja, spreman da očara i zgrozi, pokazuje naličje ljubavi i ljudskog karaktera. Roman Etape noći Miloša Latinovića govori o noći u kojoj vreme prestaje da postoji. Noći u kojoj se otkrivaju tajni vrtovi nazasitih strasti i surovih osveta. U tom preplitanju čitalac će otkriti da život ne poćinje tamo gde mi mislimo jer je uslovljen događajima na koje ne možemo da utičemo. Autorka Slavica Erdeljanović Curk napisala je knjigu Dnevnik samoubice, na koju niko neće ostati ravnodušan. Glavni junak romana nema ni zdravstvenih ni materijalnih problema, nije doživeo tragičan gubitak, ne beži ni pred kim…jedino izmiče pred sobom i sopstvenom nesavršenošću, svestan svega što je propustio u životu.

Ukoliko niste bili u mogućnosti da prisustvujete potpisivanju knjiga Tanje Anđelković i Zorane Schultz, nova prilika za to ukazaće vam se ponovo 23. oktobra.

Pomenuti autori, i mnogi drugi domaći pisci čekaju posetioce svakodnevno na štandu Vulkan izdavaštva u Hali 1. Spisak svih datuma i termina potpisivanja možete pogledati na sajtu izdavaštva www.vulkani.rs.