Urban

Trileri po sniženim cenama na sajtu Vulkan izdavaštva

Za sve ljubitelje napetosti, iznenađenja i neočekivanih obrta pripremili smo od 1. do 7. jula dodatni popust od 30% na kupovinu odabranih trilera samo na sajtu Vulkan izdavaštva www.vulkani.rs,koji se sabira sa već postojećim popustom od 20%.

01.07.2019. - 14:00h pr
Iskoristite popust
Iskoristite popustfoto: Promo Vulkani

Dinamika, akcija i tajanstveni junaci daju trilerima čar, a ljubitelje ovog žanra ostavljaju bez daha. Ukoliko i vi volite neočekivane završetke, ovog leta imaćete priliku da budete glavni detektiv i rešavate najveće misterije uz neprevaziđene naslove Vulkan izdavaštva. Napetost, uzbuđenje, iščekivanje, neizvesnost i strepnja nateraće vas da odabranu knjigu pročitate u jednom dahu. Budite pažljivi i obratite pažnju na sve detalje – rešenje misterije krije se tamo gde najmanje očekujete!

Tokom cele nedelje samo na našem sajtu www.vulkani.rs moći ćete da odaberete neke od najkvalitetnijih izdanja iz oblasti trilera. Iskoristite neverovatnu ponudu i upotpunite svoju biblioteku naslovima svetski poznatih autora, jedinstvenim skandinavskim trilerima i krimi romanima koje ćete dugo pamtiti!

PUTEM OVOG LINKA MOŽETE DA POGLEDATE SVE NASLOVE KOJI SU NA AKCIJI: https://www.vulkani.rs/akcija.aspx