Zvezde im spremaju VELIKO IZNENAĐENJE: Ova TRI horoskopska znaka očekuje neviđena SREĆA u APRILU!

Zvezde će biti posebno naklonjene prema tri horoskopska znaka tokom aprila! Da li ste među njima?

foto: Jacob Lund/Shutterstock
foto: Jacob Lund/Shutterstock
.

Kvadrat Urana i Saturna donosi veliku transformaciju ovog aprila. Još tokom prve nedelje Mars se spaja sa Saturnom i motiviše nas da budemo odlučni i posvetimo se svojim aktivnostima.

U aprilu će na emotivnom planu vladati harmonija. Bićete iskreni prema sebi i drugima. Ispravićete stare greške i pokazati empatiju.

Na ljubavnom planu veliku ulogu imaće Sunce i Venera koji su povezani većim delom ovog meseca. Mlad Mesec u Ovnu nas poziva da stvaramo budućnost kakvu želimo. Vreme je za promene, nove ljubavi i priliku da okrenete nov list, piše Atma.hr.

Ovan

Prve dve nedelje u aprilu biće zlatne za slobodne Ovnove. Sunce i Venera kretaće se u prvoj kući tokom većeg dela meseca i doneće vam sreću. Ove dve planete vam daju neodoljiv šarm kojim privlačite, kao i procvat nove veze. Očekuje vas sjajno poznanstvo, a do 26. aprila Venera će biti u konjunkciji sa Merkurom, što donosi povoljnu energiju u polju komunikacije.

foto: Jacob Lund/Shutterstock
foto: Jacob Lund/Shutterstock
.

Rak

Kako Mars ulazi u 1. kuću i kreira u 8. kući trigon sa Jupiterom, osetićete poziv za širenje energije ljubavi i povratak zajedništvu. Jupiter vam donosi radost, izobilje i romantiku, ali i podsetnik da pružite drugima šansu. Koristite ovu moć da inspirišete druge, ali i da se povežete sa novim ljudima i stvorite šansu za romansu punu sklada i predivnih emocija.

foto: Jacob Lund/Shutterstock
foto: Jacob Lund/Shutterstock
.

Blizanci

Mars i Jupiter prave trigon u 1. i 9. kući sredinom meseca. Očekuje vas sreća i poznanstvo sa osobom koja vas može podstaći na duhovni razvoj i preneti vam razna znanja. Promenićete način na koji posmatrate sebe i steći ćete više samopouzdanja. Mnogi Blizanci će biti radoznali i upustiće se u avanture u aprilu. Ipak, kada se pojavi srodna duša, znaćete da je to ona.