Postupak:

Ulje od nara:

Zagrejati (ne do ključanja) 2/3 suncokretovog i 1/3 maslinovog ulja i u to dodati nanu i nar. Izblendati dobijenu smesu i dodati med, limun i so. Zatim blendati ponovo i procediti. Idealno bi bilo kroz gazu i nakapati u supu kapljice skvizerom.

Piletina:

Iscediti sok od četiri pomorandže. Naribati koru jedne pomorandže. Naribati 2 cm korena đumbira. Dodati pet kašika soja sosa i tri kašike meda. Naseckati dve čili papričice.

Tiganj na kom je pripremana piletina deglazirati konjakom. Dodati prethodno pripremljenu tečnost. Redukovati sos dok se količina tečnosti ne prepolovi. Dodati so i biber.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.