Želite da isprobate vrele igrice pod tušem? Uz ove trikove, doživećete maksimalan užitak!

Seks pod tušem je nešto o čemu svi maštaju, ali retko kome pođe za rukom da ga pravilno i s mnogo užitka izvede. Različite visine, klizave površine, voda i para mogu da otežaju uživanje u seksu pod tušem, pa je bitno znati par malih trikova koji dovode do velikog uspeha. Kada jednom savladate osnove seksa pod tušem, sigurno ćete se sjajno provesti...

Ako već niste, isprobajte neki od ovih trikova, foto: Depositphotos/VitalikRadko
Ako već niste, isprobajte neki od ovih trikova, foto: Depositphotos/VitalikRadko
.

Evo šta bi sve trebalo da znate i učinite kako biste tokom tuširanja i vođenja ljubavi maksimalno uživali i vi i vaš partner.

Neka prvo uživa u pogledu

Ako želite da svog partnera totalno izludite, neka prvo uživa u pogledu na vas kako se tuširate. Naime, jedina erotičnija stvar od golog, jeste mokro žensko telo, a muški mozak je toga i te kako svestan. Zato prvo vi uđite u kadu ili tuš kabinu, a partner neka stane nasuprot vama, kako bi imao dobar pogled.

Senzualno se tuširajte, kako biste u njemu probudili požudu. Kada primetite da više ne može da izdrži, pozovite ga da vam se pridruži i tek tada se bacite u pravu akciju. Tokom običnog seksa žene retko dozvoljavaju muškarcima da zaista uživaju u pogledu na njihovo telo, pa će ovakav tretman svakom muškarcu biti prava poslastica.

Pažljivo odaberite pozu

Odabir poze za seks pod tušem nije najjednostavniji, jer iako nam u filmovima mnoge vratolomne poze deluju sjajno, u stvarnom životu ponekad je teško sprovesti ih u delo. Zaboravite zato bilo koju ideju o pozama u kojima bi neko mogao da se povredi i igrajte na sigurno – ali jednako seksi. Najomiljenija i najpraktičnija poza za seks pod tušem definitivno je stojeća varijacija slavne "doggy" poze. Neka voda teče po vama dok vodite ljubav. Recite mu da vas čvrsto drži za bokove kako bi penetracija bila što dublja.

Ne zaboravite na lubrikant

Možda mislite da vam lubrikant u kadi ili pod tušem nije potreban, ali lubrikant prilikom seksa u kadi zapravo je krajnje potreban, jer voda isušuje vaginu, pa joj je potrebna dodatna lubrikacija za udoban seks. Zato izaberite lubrikant na bazi silikona koji je vodootporan i bez puno muke se prepustite strastima u kupatilu.

Oralno zadovoljstvo

Oralni seks u kadi ili pod tušem može da postane omiljeni deo vaše svakodnevice. Nema muškarca kom se ne bi svidela ideja o takvom dodatku jutarnjem tuširanju. S druge strane, i za žene je ideja oralnog seksa pod tušem ili u kadi odlična jer mogu da se opuste i ne brinu zbog svojih intimnih mirisa. Opcija oralnog seksa pod vodom ujedno je i najčistija verzija ovog načina zadovoljavanja, te garantuje potpuni užitak.

Spustite se na kolena

Kada i tuš su odlična mesta za produženu predigru, a glava tuša može da posluži kao idealno sredstvo za prljave seksi igrice. Jedna od ideja koju bi svakako trebalo da iskoristite, ukoliko želite da seks pod tušem podignete na viši nivo, jeste i ona o tome da se spustite na sve četiri i svom partneru dozvolite da vam tušem prelazi preko celog donjeg dela tela.

Mlaz vode po zadnjici vas će fizički uzbuditi, a njemu će biti dovoljan i sam pogled da poludi od požude. Istovremeno, dok vas on "masira" tušem, vi možete da se pozabavite njegovim privatnim delovima i priuštite mu tuširanje za pamćenje, piše žena.hr.