Možda nije u pitanju veličina šaka ili stopala, ali na osnovu samo dva prsta svake ruke vi možete da saznate mnogo toga, ako poželite i pre vremena...

Naime, naučnici iz Hong Konga sproveli su studiju u kojoj su učestvovala sto četrdeset i četiri muškarca različite dobi. Želeli su da ispitaju da li zaista postoji bilo kakav pokazatelj koji ima realne rezultate.

Kako se ispostavilo, postoji. Zaključili su da oni muškarci čiji kažiprst je kraći od domalog prsta, imaju duže polne organe.

S druge strane, kažiprst može da pokaže i još neke stvari. Jedna studija iz 2010. godine koju su sproveli brtanski istraživači, pokazala je da muškarci koji imaju duže kažiprste ujedno imaju i manje šanse da obole od raka prostate.

No, bez obzira na rezultate oba treba uzeti u obzir sa rezervom, ali istovremeno malo predznanja ne može baš mnogo da škodi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.