"Suprug i ja znamo da NE PRIČAMO DANIMA, SEKS NISMO IMALI 10 godina": Žena tražila savet, evo kakvu poruku je dobila

Ispovesti žena o partnerskim odnosima koje dele na društvenim mrežama često mogu da budu inspirativne i mnoge pripadnice lepšeg pola mogu podstaći da se zapitaju u kakvim se ljubavnim vezama trenutno nalaze i da li imaju perspektivu ili ne. Jedna takva priča koja se našla na britanskom sajtu Mirror pokrenula je polemiku među ženskom populacijom.

Ilustracija; Foto: antoniodiaz/Shutterstock
Ilustracija; Foto: antoniodiaz/Shutterstock
.

"Sa svojim mužem sam 30 godina, otkako smo oboje imali 22, ali pomisao da ću provesti još 30 godina u besmislenom braku je depresivna. Nismo imali polni odnos verovatno 10 godina, iako svaku noć spavamo u istom krevetu. Emocionalno je odvojen od mene i možemo satima ili čak danima da ne razgovaramo", napisala je jedna žena za Mirror.

Još uvek se oseća mladom i ne želi da odustane i zadovolji se ovakvom vezom. Međutim, kako i sama navodi, sa njim je tako teško razgovarati, a i ona se oseća kao da su stvari otišle tako daleko da su nepopravljive.

Poznata engleska pevačica, televizijska ličnost, književnica i panelista o ženskim temama Kolin Nolan je za Mirror odgovorila čitateljki:

"Trebalo bi jasno da mu kažete da ste kao par jadni i da vas brak već duže vreme nije kvalitetan. Zatim, sledeća stvar koju treba da uradite jeste da razmislite šta ćete sa svim tim. Istina je da svaki dna možete da provedete sa nekim, a da nemate ljubavnu vezu. U dugim vezama, kada seks i emocionalna intimnost nestanu, mnogi partneri misle da se to događa jer su dugo zajedno. To bi moglo da bude istinito, ako se oba partnera tako osećaju i zadovoljni su prijateljskim odnosom, ali to nije vaš slučaj sa suprugom. Želite više, ali ne možete sami da popravite svoj brak i on mora da se potrudi zbog vas. Moj savet vam je ne odustajete od svog života, jer narednih 30 godina mogu biti najbolje godine vašeg života", odgovorila joj je Kolin Nolan.