Šta muškarci zaista misle o vašem telu

Muškarci drugačije gledaju na vaše telo nego vi. Dok vi sebe previše analizirate i uočavate i najmanju nesavršenost na svom telu, oni vas vide sasvim drugačije. Svaki put kad osetite nesigurnost, pomislite na to kako vi posmatrate svog partnera. Da li vama smetaju svi njegovi nedostaci?

.

Ako ste zaljubljeni vama je vaš partner savršen i ne smeta vam njegova retka kosa, krivi zubi, mitiseri, male šake, uzana ramena ili neki drugi nedostatak koji bi mogao da ima. Isto tako ni njemu ne smetaju vaše mane. Muškarci ne posmatraju žensko telo tako analitično kao žene, oni gledaju "drugim" očima. Muškarci vaše telo vide na tri načina i nijedan od njih ne poklapa se sa načinom na koji vi vidite sopstveno telo.

ONI VIDE ONO ŠTO VAS ČINI ŽENOM

To znači da kada muškarac pogleda u vas, on odmah primeti one stvari koje vas čine ženom: grudi, kukove, zadnjicu, obline, pa čak i način na koji hodate. Skoro je nemoguće da jedan muškarac primeti išta drugo kod vas dok ne pročita vaše telo koje govori „Ja sam žena“. Opušteni listovi na vašim rukama nisu na njegovoj listi. Vaš celulit nije na njegovoj listi. Vaše strije nisu na njegovoj listi.

ONI VIDE ONO ŠTO VAS ČINI POSEBNOM

Okrnjeni zub kojeg se stidite? On misli da je divan. Celulit? Ne vidi ga jer je preblizu vašoj zadnjici, koja mu je sigurno zanimljivija. Ne sviđaju vam se vaše tanke usne? On mnogo voli kad mu se osmehnete. Kada muškarac primeti neki deo vašeg tela koji smatrate odvratnim, on misli da vas to čini jedinstvenom.

Prekinite da tražite sebi mane i budite samopouzdani, istaknite svoje najbolje atribute, jer ćete na taj način učiniti da vas želi još više

ONI VIDE ONO NA ŠTA NEPREKIDNO SKREĆETE PAŽNJU

Kada se konstantno žalite na nešto u vezi sa svojim telom, njegova želja za vama će se smanjiti. Drugim rečima, počećete da ga odbijate od sebe. Prekinite da tražite sebi mane i budite samopouzdani, istaknite svoje najbolje atribute, jer ćete na taj način učiniti da vas želi još više.

PRAVI MUŠKARCI VOLE PRAVE ŽENE

Nema ništa čudno u tome što on gleda gole, „savršene“ devojke u časopisima i na internetu. Normalno je da i vi osećate pritisak da budete savršene, ali ne treba zbog toga da se takmičite sa njima po svaku cenu. Budite sigurne u jedno: muškarac će uvek pre da izabere pravu ženu nego „savršenu“ barbiku.

Naravno da želite da imate zdravo i zategnuto telo. Ali u međuvremenu, ne dozvolite da problemi koje imate sa svojim telom utiču na njegovu želju za vama. Vi zaslužujete svu njegovu pažnju.