Signali koji pokazuju da se partner iskreno KAJE što vas je PREVARIO...

Prevare su česta pojava u vezi i braku i su znak da u odnosu nešto “škripi”. Ipak, postoje partneri koji će priznati da su se u aferu upustili iz čiste znatiželje, a stručnjaci u domenu ljubavi i veza smatraju da postoje signali koji govore da se partner ipak kaje.

kajanje muškarca nakon prevare, foto: Depositphotos/nelka7812
kajanje muškarca nakon prevare, foto: Depositphotos/nelka7812
.

Preuzima odgovornost

Ako se osjeća krivim, ali se brani i opravdava, to znači da se stidi samo zato što je uhvaćen. Ali, ako je za svoj postupak preuzeo odgovornost i počeo da čini sve da vas zadrži pored sebe, to znači da stvarno žali što vas je prevario, kažu stručnjaci za veze.

Prekida odnos sa osobom s kojom vas je prevario

Odlučiće se na ovaj korak, ako raščisti sa sobom da zaista želi da bude sa vama. Nije spreman da vas izgubi i smatra da je besmisleno žrtvovati ljubav zbog avanture, piše cdm.me.

Traži pomoć

Situacija poslije prevare je jako teška i napeta i često partneri traže pomoć stručnog lica. Ukoliko pokaže spremnost za ovakav korak, pokazuje da se negdje ipak kaje.

Ispunjava obećanja

Ako ste mu rekli da mora da napravi spisak stvari i ispoštuje sve što tražite kako bi vam dokazao da vas zaista voli, a on je sperman da to učini, znajte da vam je iskreno predan.

Muškarci koji se ne kaju zbog varanja ne žele da se potrude da dokažu svoju ljubav.