SEKS U BAZENU! Četiri poze u vodi koje pružaju maksimalno zadovoljstvo, bez neprijatnosti

Budući da seks na plaži donosi mnoge neprijatnosti, predlažemo vam seks u bazenu. Ali, naravno, pod uslovom da ne postoji mogućnost da vas neko vidi i uhvati na delu. Leto je zvanično počelo, a to ne znači samo sunčanje i pokazivanje novog kupaćeg kostima. Donosimo vam četiri odlične poze za seks u bazenu.

.

Na šlaufu

Neka vaš partner sedne na vrh rupe šlaufa, dok mu noge vise preko ivice. Sedite mu u krilo, okrenite se prema njemu, a rukama se pridržavajte za njegova ramena. Dok je u vama, lagno se ljuljajte napred-nazad. Uzburkana voda pod vama će udarati u njegove testise i vaš klitoris, što će dodatno povećati užitak.

Na dušeku

Lezite na dušek na stomak, ali tako da vam zadnjica i noge vise sa njega. On neka vas uhvati za bedra i uđe u vas otpozadi. Savet – za ovu pozu ne morate ni da skidate bikini, samo ga malo pomerite u stranu, piše dnevno.rs.

Đakuzi

Klasični đakuzi položaj u kojem vi imate svu kontrolu. On sedne na ivicu đakuzija, a vi na njega – pa dalje sami određujete ritam i jačinu seksa.

Plutanje na vodi

Lezite uz ivicu bazena, on vam prilazi okrenut prema vama. Neka vam rukama podigne noge i povuče vas ka sebi. Za dodatnu podršku (ili ako se on jače zanese) rukama se pridržavajte za ivicu bazena.