Sanjate bivšeg partnera? Ovo mogu da budu razlozi

Mnoge žene često sanjaju bivše partnere. Razlog može da bude to što se u novoj vezi pojavljuju stari obrasci ponašanja. Na taj način vaša podsvest želi da vam stavi do znanja da se vrtite u krug.

Foto: Africa Studio / Shutterstock
Foto: Africa Studio / Shutterstock
.

Iza toga što vam se bivša ljubav pojavljuje u snovima može se kriti čitav niz razloga. U redovima koji slede možete potanko pročitati o njima.

Nosite ljutnju u sebi

Sanjati bivšeg partnera može biti znak da ste još uvek ljuti na tu osobu i da niste rešili sve svoje emocije u vezi s prošlom vezom. To, takođe, može uticati na vaše trenutne odnose. Veoma je važno prepoznati svoja osećanja i razrešiti ih.

Suočavate se sa starim problemima u novoj vezi

Sasvim je uobičajeno da ljudi imaju određene obrasce ponašanja koji su vidljivi u odnosima. Ako se u novoj vezi pojavljuju stari obrasci, sasvim je moguće da sanjate bivšeg partnera. Na taj način vaša podsvest želi da vam stavi do znanja da se vrtite ukrug.

Brinete se da je vaša trenutna veza ugrožena

Ako ste bili napušteni u prethodnoj vezi, moguće je da odatle potiče strah od kraja veze. Kada je vaša veza u opasnosti, počinjete da se prisećate teških raskida i trenutaka usamljenosti.

Podsvest vas podseća na to šta želite

Kada se vaš bivši partner pojavi u snu, možda samo želi da vam pokaže da vaša prošla veza nije uspela s razlogom i da nije bila prava za vas.

Tražite zaključak

Ponekad se veze okončavaju tako čudno da ne možete doneti zaključak u svojoj glavi. Možda vaša podsvest pokušava da to učini umesto vas – barem u snovima – i omogući vam da krenete napred sa životom, pišu Vijesti.me.

Želite da pobegnete od trenutne situacije

Svi se nekad nalazimo u teškim trenucima i tada često poželimo da pobegnemo iz života i pribegnemo lepim uspomenama. Čak se i podsvesno može dogoditi da sanjate lepe trenutke s bivšim partnerom i sve ono što je bilo dobro u ranijim vezama.

Želite više od svoje trenutne veze

Bez obzira na to u koliko ste veza bili, svaka je posebna na svoj način i svaka ima svoje prednosti. Možda je nekadašnja veza bila strastvenija i uzbudljivija, ali sada je mirnija i stabilnija. Uprkos tome što u mirnim vezama nema ništa loše, može se dogoditi da vam nedostaje strast i uzbuđenje, što se ogleda i u snovima.

Usamljeni ste

Bilo da ste slobodni kratko ili duže, možda će vam nedostajati dodiri, razgovori i pažnja. U takvim situacijama u snu se može pojaviti i bivši partner i potvrditi da vam nedostaje nežnosti i privrženosti.

Nedostaje vam bivši partner

Da, moguće je čak i da vam bivši partner nedostaje. Inače, ne morate nužno patiti za svim segmentima, mogu vam nedostajati samo sitnice, na primer, jutra kada je vaš partner pripremio doručak ili zajednički izleti u nepoznato.

Spremni ste da mu oprostite

Ako ste u snovima s partnerom prijateljski nastrojeni ili čak intimni, moguće je da vam vaša podsvest govori da je došao trenutak da mu oprostite i nastavite život.