Novopečeni parovi ne skidaju pogled jedno sa drugoga i stalno se trude kako bi jedno drugo usrećili.

Svakodnevno neguju leptiriće koje osećaju u stomaku, a zajedničko vreme smatraju neprocenjivim. Neki se toliko zaljube da vide samo najbolje u svom partneru, a neki kroz svoje partnerstvo rastu kao osobe.

Jedna od najvažnijih stvari na početku veze svakako je dobar se*s. Strastvene aktivnosti pod čaršavom toliko su dobre, svaki dodir je uzbuđujući, a za intimno uživanje novopečeni parovi uvek nađu vremena. Nakon napornog dana se*s je odmor, a ne dodatna obaveza, a „boli me glava“ rečenica je koja novim ljubavnicima neće pasti na pamet.

Šta kad se*s padne na listi prioriteta?

Međutim, sve što je lepo kratko traje, barem što se tiče se*sa. Kad zaljubljenost preraste u ljubav i kad se stvore dublji osećaji, se*s pada na listu prioriteta, a ljubav počinjemo da konzumiramo kroz razgovore, podršku i poverenje. To za dugogodišnje partnere može predstavljati problem, a nedostatak se*sa može čak rezultirati i nepopravljivim problemima, ponekad i prekidom.

Ako vam je nakon godina odnosa ponestalo strasti i inspiracije, a svesni ste da je se*s temeljni deo ljubavnog odnosa, imamo rešenje koje ne košta ništa, vrlo je jednostavno izvodljivo, naučno potvrđeno i radi u službi obostranog zadovoljstva.

Se*s omogućava fizičku i psihičku povezanost partnera pa treba intervenisati ako primetite da ste ga zanemarili. Stručnjaci tvrde da to možete učiniti pomoću pravila šest minuta, koje bi moglo spasiti vaš odnos. Ne samo spasiti, napominju, nego ga podići za nekoliko nivoa i učvrstiti ga.

U šest minuta do se*sa kao na početku veze

Savet za informacije i edukaciju o se*su u Kanadi objavio je istraživanje koje pravilo šest minuta navodi kao najbolji, a istovremeno najjednostavniji način popravljanja se*sualnog života. Ono uključuje predigru koja traje šest minuta. Bilo da vi pružate zadovoljstvo partneru, ili on vama, predigra od šest minuta ključ je dobrog se*sa, govori istraživanje.

Istraživanje je sprovedeno na 1.500 Kanađana koji su rekli da im je upravo šest minuta potrebno kako bi se opustili i uživali.

Čak 61% žena je potvrdilo da im je potrebno barem šest minuta predigre da bi uopšte mogle da dožive orgazam, a 55% muškaraca potvrdilo je da im je se*s bio mnogo bolji ako su im partnerke pre se*sa ponudile šest minuta dodatne pažnje.

Isto važi i za aktivnosti nakon intimnih odnsa. Zadovoljno su se osećale one žene koje su muškarci mazili barem šest minuta nakon se*sa.

Ako ste upali u rutinu, sada znate jednostavno i besplatno rešenje koje bi moglo unaprediti vaš se*sualni život, a možda ga čak i vratiti u zlatno doba početka vaše veze.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.