Poznati ruski psiholog tvrdi: Uspešne i srećne žene imaju OVE TRI OSOBINE

Ukoliko ih ne posedujete, možete da porade na ovim osobinama i pokušate da ih razvijete vremenom.

Izvor: Magazin Novosti/Blic Žena  |  
Foto: Arthur Bargan/Shuttrstock
Foto: Arthur Bargan/Shuttrstock
.

Poznati ruski psiholog Mihail Labkovski ima preko 30 godina praktičnog iskustva, a više od 20 godina radi i na radiju i televiziji. Smatra se jednim od najpopularnijih psihologa na Internetu. Njegovi stavovi su čvrsti i istiniti, a prema Labkovskom je malo ko ravnodušan - ljudi ga ili obožavaju ili preziru.

Ovaj put vam donosimo tvrdnje psihologa Mihaila Labkovskog o tome koje 3 osobine imaju najsrećnije žene i zašto je važno da ih razvijete kod sebe.

1. Budite svoji

.

On smatra da žene nikada ne treba da se pretvaraju da su neko drugi, posebno kako bi impresionirale potencijalnog partnera. Budite iskreni i realni, pravi vi, onakvi kakva je vaša priroda zaista.

2. Ne vraćajte se u prošlost

.

Mnoge žene stalno preispituju svoju prošlost i pitaju se da li su mogle drugačije, koje greške su mogle da isprave. Ne osvrćite se nazad često, ne živite tako da vam prošlost kroji sadašnjost – ovo postaje prepreka srećnoj budućnosti. Budite sigurni u sebe svoje sposobnosti – neke stvari se događaju baš sa razlogom, kako bi vas osnažile i učinile baš takvim kakve ste sada – savršene.

3. Imajte svoje mišljenje

.

Mihail Labkovski smatra da je pogrešno verovati da je idealna žena ona koja je „glupa“ i popustljiva. On ističe da je srećna i uspešna žena ona koja ima karakter, zna kako da dođe do kompromisa, pronađe zajednički jezik, ali i da istakne i ostane pri svom stavu. Žena koja ima samopouzdanja ima i sreće.