Poza DIREKTORKA: Sporo ili brzinski, svaki muškarac će poželeti da bude ovako KAŽNJEN!

Poza koja je zaludela parove širom sveta! Biće vam potrebni samo sto, stolica i dobro raspoloženje!

foto: Depositphotos/konradbak
foto: Depositphotos/konradbak

Dominanta direktorka koja zove svog podređenog u kancelariju i zaključava vrata, verovatno vam je prva asocijacija na naziv poze. Veoma je verovatno da je tako nekom situacijom i inspirisana.

Ova poza, zaludela je brzo parove širom sveta, pogotovo one koji vole igranje uloga – a kada se tu još doda i malo “kažnjavanja” od strane direktorke, eto čitavog filma.

Ne samo što obećava snažne orgazme u kratkom roku, ako je verovati onima koji su probali, već je i idealna kada biste želeli nešto nabrzaka.

Sto i stolica su jedini predmeti koji su vam potrebni. Poza je zavodljiva i uzbudljiva što doprinosi povećanju užitka i strasti.

Žena treba da sedne u krilo muškarca, okrenuta prema stolu za koji se pridržava, dok muškarac sedi na stolici, okrenut prema njenim leđima, sa opuštenim, raširenim nogama.

Njene noge treba da budu postavljene sa leve i desne strane stolice kako bi podupirale njeno telo, dok laktove smešta na sto ispred sebe.

Muškarac treba da je drži za struk i naginje je napred – nazad.

Iako će vam se u početku učiniti komplikovao, kroz nekoliko pokušaja lako možete da se ustalite sa partnerom i uživate kao nikada do sada.

Izvor: Objektiv.rs