PET stvari koje NIKADA ne bi trebalo da KAŽETE PARTNERU, a evo i zašto...

Iako se čini da momci deluju nedodirljivo i da vole da se drže stava „ništa me ne može uznemiriti“, oni su i dalje ljudi od krvi i mesa.

Ilustracija Foto: fizkes/Shutterstock
Ilustracija Foto: fizkes/Shutterstock
.

S druge strane, obično su žene te koje imaju reputaciju osetljivih kada su upitanju reči koje im drugi upućuju. One su te u čijem prisustvu morate paziti da ne kažete nešto što bi se moglo pogrešno protumačiti. Međutim, verovali ili ne isti je slučaj i sa muškarcima.

Da li ste ikad primetili kako nesvesno muškarac promeni izraz svog lica iz veselog u vrlo tužan, kada čuje nešto što mu ne prija? To samo dokazuje da su oni takođe osetljivi, iako o tome ne vole otvoreno da govore. Bilo da vam se dogodilo da kažete nešto što je moglo da uznemiri vašeg voljenog ili uopšteno želite to da izbegnete u budućnosti, obratite pažnju na našu galeriju. U njoj vam donosimo stvari koje nikad ne bi trebalo da kažete svom muškarcu.

NISI USPEO U TOME. PRIHVATI TO!

Ako se vaš muškarac zaista trudi da u nečemu uspe i to mu ne polazi za rukom, nikad ne bi trebalo da mu nabijate na nos njegov neuspeh. Pokušajte da pronađete prikladniji i suptilniji način da mu kažete šta mislite o celom pitanju. Iako ne bi trebalo da ga lažete, ne želite dodatno da ga povredite govoreći mu u lice da je neuspešan.

MOJ BIVŠI NIKAD NE BI URADIO TAKVO NEŠTO

Možda je suvišno za isticati, ali zaista nikad ne bi trebalo da kažete nešto slično. Ni u kom slučaju ne biste smeli da poredite svog bivšeg i sadašnjeg dečaka, naročito ne da pritom uzdižete bivšeg. U suštini, ako već želite da svog muškarca uporedite sa nekim potrudite se da to bude u vidu komplimenta na njegov račun. Uopšteno: izbegavajte pominjanje bivšeg, po svaku cenu, prenosi zenskimagazin.rs.

TI SI TAKAV IDIOT! ŠTA NIJE U REDU S TOBOM?

Često nam se događa da u žaru borbe kažemo voljenoj osobi nešto zbog čega bismo kasnije mogli da zažalimo. Još je gore ako te uvredljive reči izgovorite u javnosti, pred prijateljima ili članovima porodice. Sve svoje rasprave sa voljenom osobom trebalo bi da vodite iza zatvorenih vrata vašeg doma. Čak i kada se ne slažete sa njom, nikad je ne nazivajte pogrdnim imenima i sve što imate da raspravite ostavite za trenutke kada ste sami.

TI SI RAZMAŽENI MAMIN SIN

O ne, ne zalazite na tu teritoriju. Sem ako vam je cilj da raskinete sa njim, ne spominjite njegovu majku u lošem kontekstu. Činjenica je da muškarci u najvećem broju slučajeva imaju snažne veze sa svojim majkama i da gaje poštovanje prema njima, što očekuju i od vas. Nije neophodno da obožavate njegovu majku, ali je morate poštovati. Čak i ako ste sigurni da je on uradio nešto pogrešno, jer ga je majka tome tako naučila nemojte mu reči da je razmaženi mamin sin.

KOJA ODEVNA KOMBINACIJA TI SE NA MENI VIŠE DOPADA?

Istinu govoreći, ni jedan muškarac nikad nije svojoj devojci zaista rekao koja mu se kombinacija odeće na njoj više dopada. Umesto toga svaki od njih će reći ono što misli da bi ona htela da čuje. Zapravo preko 90 % muškaraca i ne primećuje razliku između dve haljine na vama, smatrajući da su obe prelepe. Iz ovog razloga nemojte ga dovoditi u situaciju da pokušava da vam pročita misli, već obucite ono što se vama lično više dopada.