Pet saveta kako da ga navedete da obrati VIŠE PAŽNJE NA VAS

Tek ste uplovili u vezu ili ste duže vreme sa nekim, sve je onako kako želite, ali nekada vam nedostaje da vam se posveti malo više. Možda želite više njegove pažnje i posvećenosti, ali vam ne uspeva da je pridobijete?

Foto: S_L/Shutterstock
Foto: S_L/Shutterstock
.

Postoji par psiholoških trikova koje možete upotrebiti kako biste mu češće bili u fokusu pažnje.

1. Naterajte ga da pomisli da vas može izgubiti

Ako uvek pristajete na viđanje i stavljate njega u prvi plan, vrlo lako može pomisliti da ste sigurna opcija i da nije potrebno da se trudi više. Ne morate uvek biti dostupni, dogovorite kafu sa drugaricama, izađite u šetnju, posvetite se sebi, ukratko pokažite da imate život i pored njega. Ne posvećujte mu se više nego što je potrebno... Ne mora u svakom trenutku znati gde ste i sa kim. Ostavite mu malo prostora da razmišlja!

2. Pokažite razumevanje bez osuđivanja

Muškarcima je generalno teško da pričaju o osećanjima. Da biste ga "naterali" da vam se otvori najbolje bi bilo da započnete jednostavan razgovor koji možete polako okretati u pravcu njegove filozofije života i emocija koje oseća. Pitajte ga da li mu je bilo teško nakon raskida sa bivšom devojkom, kako doživljava ljubav, ali - ne osuđujte ga i pokažite razumevanje!

3. Ranjivost

Ništa se ne dešava preko noći i za sve je potrebno vreme i trud. Ako on u vama vidi osobu kojoj veruje i koja ga razume pokazaće vam i svoje slabe tačke i ranjivu stranu. Takvi trenuci učiniće da postanete bliskiji i da u vama on pronađe utočište i svoju mirnu luku.

4. Podizanje seksualne privlačnosti

Jednostavno rečeno - muškarcima je seks jako bitan. Ne morate da izgledate poput modela ili da nosite izazovan donji veš - budite svoji, inicirajte seks, pokažite i da on vas privlači!

5. Stvorite opuštenu atmosferu

Ovo je jako bitno - ako razgovore provodite tako što se konstantno žalite na nešto i pričate o problemima, ni vi ni vaš partner nećete se osećati lepo! Pesimizam udaljava ljude... Potrudite se da sagledate lepe stvari u životu, da pokažete da ste zadovoljni sobom i svojim životom - kad emitujete takvu energiju i drugi ljudi će želeti da se nađu pored vas, piše Magazin Novosti.