PET ISPOVESTI ŽENA koje su izgubile NEVINOST U TRIDESETIM: Bilo me je sramota da mu priznam da nisam imala seks, a onda..

Donosimo vam ispovesti žena koje su prvi put osetile čari seksa tek u tridesetim godinama.

Foto: Kaspars Grinvalds/Shutterstock
Foto: Kaspars Grinvalds/Shutterstock
.

Oni koji tridesete godine dočekaju nevini uglavnom o tome nerado govore. Najčešće zbog osuda okoline, stida i odbijanja potencijalnh partnera. Nekako se podrazumeva da je u tm godinama seks već "gotova stvar".

Žene su na društvenoj mreži "Reddit" otvorile dušu i ispričale svoje intimne priče.

„Nisam mu rekla da sam nevina i nikada ga više nisam videla“

Prvi put sam spavala s muškarcem kad sam imala 36 godina i namerno sam odlagala seksualni čin. Danas imam 44 godina i uživam u seksu, iako sam verovala da je seksualni odnos samo za ljude koji su u vezama, a ja nisam imala partnera.

U 36. godini upoznala sam jednog muškarca putem interneta, ali nisam mu rekla da nikada nisam imala odnos. Kad je saznao, povukao se jer je verovao da ću se emotivno vezati za njega.

Seks se dogodio kasnije, sa drugim čovekom, a ja sam bila šokirana koliko sam krvarila. Imala sam 36 godina, nisam bila mlada devojka! Koristila sam tampone godinama, mislila sam da mi je himen već pukao. Moj tadašnji partner mislio je da sam dobila, a ja nisam ni pokušala da ga razuverim. Bilo me je sramota da mu kažem da nisam imala seks. Za mene to je značilo da treba da priznam da nikada nisam bila poželjna i da sam bezvredna. Nikada ga više nisam videla.

"Bila sam devica do 42. godine, a onda sam doživela "kosmićko iskustvo".

Nisam imala seks do četrdesetih iz nekoliko razloga: introvertna sam i imam jaku volju. Uvek sam bila vernica, tako da sam se jednostavno odlučila za karijeru. Bila sam srećna.

Imala sam 42 godine kada sam sasvim neočekivano upoznala jednog udovca, koji je takođe vernik. Bio je dosta stariji od mene, ali to je bila ljubav na prvi pogled. Moj prvi seks je bio čudan. Trebalo mi je nekoliko dana da se prilagodim na činjenicu da sam to uradila. Bilo je divno. Nije bilo bolno kao što su mi pričali. Zapravo, to je bilo “kosmičko iskustvo” koje je vredelo čekati. Nedavno smo proslavili 15. godišnjicu braka.

"Hvala Bogu, ovo se konačno dešava"

Nisam bila tipična devica, onako kako ljudi zamišljaju nevine žene u tridesetim. Imam mnogo prijatelja i prilično aktivan društveni život. Završila sam fakultet, radim u velikoj multinacionalnoj kompaniji, nisam aseksualna. Ni sama baš ne razumem kako se dogodilo da u tridesetim budem nevina, ali tako je bilo. Ne samo da sam bila nevina, nego nikada nisam imala nikakav kontakt sa muškaracima (oralni seks ili slično), čak nisam ni samu sebe dodirivala.

Tek sa 30 sam počela da izlazim sa momcima. Upoznala sam T. nakon nekoliko loših sastanaka. Otišli smo na kafu, nakon čega me je pozvao kod njega u stan. Tada se ništa nije dogodilo, ali jeste drugi put kada sam otišla kod njega da gledamo film.

Sve je počelo masažom leđa. Te noći sam doživela više seksualnih doživljaja nego bilo ko drugi - moj prvi pravi poljubac, prvo “vatanje”, prvo milovanje grudi, prvo dodirivanje penisa, prvi oralni seks koji sam nekome pružila i neko meni. I da, u toku seksa, pomislila sam: “Hvala bogu, ovo se konačno dešava!”. Posle toga, bila sam srećna i osetila sam olakšanje. Nisam se osećala kad da sam postala žena, kako se to obično kaže, ali je pritisak konačno nestao. Konačno sam slobodna. Za mene problem nije bio to što sam nevina, već kako društvo gleda ne devojke koje su nevine posle 21. godine.

"Izgubila sam nevinost, pa probala sado- mazo"

Uvek sam bila stidljiva i tek sam se u 35.godini oslobodila u odnosu sa muškarcima. Tada sam upoznala Stefana. On je bio moj prvi dečko. Skupila sam hrabrosti da mu kažem i reagovao je divno. Imao je razumevanja i bio je nežan, ali je prvi seks za mene ipak bio trauma. I dugi put je bilo tako. Plašila sam se seksa, u početku mi je i bio bolan, a veza sa njim je pukla posle dve godine. Možda baš zbog seksa.

Prvo prijatno seksualno iskustvo doživela sam sa 38 godina. Tada sam shvatila da želim da eskperimetišem i da probam sve. Veza sa jednim kolegom sve je promenila. S njim sam probala čak i sado-mazo i prijalo mi je. Ipak, ta veza nije dugo trajala i sad imam nekog drugog kraj sebe. O prvom putu više ni ne razmišljam jer sam naučila da se opustim i uživam.

"To je nešto što moraš da obaviš"

Moj prva veza trajala je oko dve godine. Tada sam imala 18. Preselila sam se u drugi grad zbog fakulteta i tada me je dečko ostavio. Nisam spavala s njim. Kad sam imala 32 godine na jednoj proslavi upoznala sam zanimljvog i atraktivnog momka. Odmah smo se razumeli. Izgubila sam nevinost iste večeri u odnosu za koji sam verovala da će biti seks za jednu noć. Ipak, sreli smo se još nekoliko puta nakon toga i svaki put smo imali odnos.

Godinu dana kasnije ušli smo u vezu koja je trajala narednih 16 meseci. Prvi put je bilo malo krvi i rekla sam mu da sam pred kraj menstruacije. Tek kasnije sam mu priznala da mi je to bio prvi put. Nisam mislila da treba da budem iskrena sa njim, jer nije bilo emocija ni sa moje, ni sa njegove strane u to vreme. Mislila sam da je samo potrebno da to obavim i krenem dalje. Ispalo je bolje nego što sam mogla da zamislim, iako je bolelo.

Izvor: Srbija danas