Padanje sa nameštaja, hvatanje na delu... Ovo su PET NAJČEŠĆIH nezgoda koje se dešavaju tokom vođenja ljubavi!

Kada se čovek zanese tokom seksa, svašta može da se dogodi, uključujući tu i male, pa ćak i veće nezgode. Istraživanje u kojem je učestvovalo 2.544 ljudi, pokazalo je da se u spavaćoj sobi, ali i van nje svašta događa.

foto: Depositphotos/nd3000
foto: Depositphotos/nd3000

Kada uzmete kombinaciju adrenalina, zanesenosti, uzbuđenja, trapavosti i alkohola, dobijate smešnu, a bogami, ponekad i bolnu kombinaciju.

Ovo su najčešće nezgode tokom seksa:

Padanje sa partnera (ili nameštaja)

Čak 75 odsto ispitanika je reklo da im se bar jednom dogodilo da usred akcije padnu sa partnera ili, ako su malo maštovitiji, sa stola, stolice ili nekog drugog komada nameštaja, piše Metro.co.uk, a prenosi Objektiv.

Član porodice vas zatekne usred akcije

Uh, ovo je scenario iz horora, ali 71 odsto ljudi je bar jednom prošlo kroz ovo bolno iskustvo. Dovoljno je samo zamisliti scenu, on go ko od majke rođen, ruke i noge mu vezane za krevet (ko je rekao: 50 nijansi Siva), ona je odozgo, a njegov otac uleće u sobu i ima šta da vidi.

Što je najgore, ovo nije fikcija, to se dogodilo jednoj od dama koje su učestvovale u anketi.

"Povreda" oka

Prema statistici, prilično čest događaj za vreme oralnog seksa. Zbog slučajne ejakuliacije u predelu očiju dolazi može doći do neželjene, i iznad svega, po žene bolne reakcije. Ni ovo nije retkost, 68 odsto ispitanika je navelo ovu nezgodu.

Padanje ispod tuša

Da, lepo zvuči imati seks ispod tuša, ali nezgodna kombinacija vode i visoke temperature dovodi da se 51 odsto ispitanika požalilo da im se ovo dogodilo bar jednom u životu.

Padanje u nesvest

Nije šala, naročito u kombinaciji sa prevelikom količinom alkohola, i ovo se dešava. Uostalom, dovoljno je da nam se zbog pića naruši ravnoteža, i onda odjednom nagli pokreti glavom postaju opasni, a da ne pominjemo loše proračunatu visinu plafona. Oko 5 odsto anketiranih je opisalo ovakav događaj.