Lažirala sopstveno venčanje u nadi da će joj se bivši javiti VIDEO

Priča devojke sa TikToka, čije je korisničko ime @dieschaklin privukla je pažnju javnosti. Naime, ona je lažirala sopstveno venčanje, samo u nadi da joj se bivši dečko javi.

Foto: paralisart/Shutterstock
Foto: paralisart/Shutterstock
.

Ove detalje je podelila na svom TikToku nalogu, i kao što to uvek biva u virtuelnom svetu, njen video je pogledalo više od dva miliona ljudi.

Dobila je i preko hiljade i hiljade komentara onih koji je ili podržavaju, ili apsolutno osuđuju.

Za svoje "fejk" venčanje, vodila je računa o svakom detalju - bila je u venčanici, imala je profesionalnog fotografa i unajmila je "mladoženju".

"Sećam se vremena kada sam lažirala svoje venčanje i organizovala profesionalno fotografisanje kako bi on to sve video i kako bi mi se javio", napisala je devojka.

.

A zatim je pokazala svaki detalj svog "velikog" dana, platila je glumca kako bi mogla da se slika sa svojim novim mužem, a osim što imaju slike gde su zagrljeni i pored svadbene torte, mladoženja je pevao i serenadu svirajući na klaviru, dok je ona s ljubavlju gledala u njega, a ako vam ovo sve ne deluje dovoljno detaljno i orginalno, video se završava zapanjujućim snimkom mlade kako pozira sa konjem u štali.

Izazvala je niz kometara: "Ne osećam se dobro trenutno jer znam da ima jako ludih žena…", "Zašto bi se lik javio na dan tvog venčanja?!", ali bilo je i onih koji u ovom "činu" nisu videli ništa loše: "Isto sam uradila, a on se zapravo javio i "zaustavio venčanje" i zamolio me tada da se udam za njega. Sve što je potrebno je prava količina ludosti, dame."

@dieschaklin Worst part is he watched my story and still didn't reach out 🥴🥴🥴 #fyp #sundayroutine#styleinspo #dayinmylife #foryou #godblessme #godhelpme ♬ Insane - Summer Walker

.

Priznala je da joj se ipak nije javio bivši: "Najgore od svega je što je video moje storije na Instagramu i nije se uopšte javio", piše Superžena.