"KOKOS" IZAZOV - NOVI TREND u intimnim odnosima! Šta on podrazumeva i kakav je užitak?

Novi trend u intimnim odnosima postao je vrlo popularan na društvenim mrežama, a on se izvodi lako. Ipak, imajte u vidu da, dok neko tvrdi da zahvaljujući njemu nikad nije bilo bolje među čaršavima, taj partner ipak nije za svakoga.

Izvor: Glossy  |  
Ilustracija Foto: Kaspars Grinvalds/Shutterstock
Ilustracija Foto: Kaspars Grinvalds/Shutterstock
.

S vremena na vreme, strani mediji nas obaveštavaju da se pojavio neki novi trend u seksualnim odnosima, a najnoviji je popularizovan upravo na TikToku.

U pitanju je tzv. kokos izazov, koji zapravo nema nikakve veze sa kokosima.

Šta je kokos izazov?

Radi se o tome da se prilikom intimnih odnosa kukovima oblikuje reč “coconut” (kokos) dok je žena gore prilikom misionarske poze, kako bi oboje partnera uživalo u maksimalnom zadovoljstvu. U pitanju je pokret koji zahteva dosta fleksibilnosti.

Kako ističe Melisa Stoun, stručnjak za odnose, ovakvi izazovi su korisni za parove.

“Dobro je videti da ovi viralni izazovi mogu da pomognu ljudima da istraže zadovoljstvo sa svojim partnerima i poboljšaju intimne odnose, kao i samopouzdanje i raspoloženje”, istakla je.

Probati kokos izazov ili ne?

Da li je kokos izazov dobra ideja ili ne, zavisi od toga koliko su partneri aktivni u krevetu.

Ukoliko je jedna strana previše pasivna, ovaj pokret joj može biti previše stimulišući i “van ritma”.

“Ako probam kokos izazov, a on me pita šta to radim, plakaću”, našalila se jedna tviterašica u jeku popularnosti ovog trenda.

U svakom slučaju, istraživanje i eksperimentisanje može biti korisno, ali uvek vodite računa o tome šta druga strana voli i šta joj prija.