Ipak traganje za srodnom dušom zna da bude izazovan posao sa mnogo uspona i padova. Na to treba da se pripreme sve dame. Međutim, ta činjenica ne treba da vas obeshrabri. Morate verovati da ste uvek na pragu istinske ljubavi. A kako da znate da ste pronašli pravu ljubav? Postoji jedan jednostavan znak, koji ćete otkriti kada pogledate ovaj snimak.

@julianphilosophy Love is knowing that even when you’re alone, youre never going to be lonely #inlove #crush #couple #relationship #loveyou ♬ Sweet Sunset - Tollan Kim & dulai

Viralni snimak sa 2,2 miliona pregleda dolazi od slavnog TikTok kreatora Džulijana Medeirosa koji često objavljuje snimke na temu ljubavi. Ovoga puta je otkrio kako da znamo da smo pronašli pravu ljubav uz pomoć citata poznatog francuskog pisca Viktora Igoa koji je napisao: "Ljubav znači da čak i kad si sam znaš da više nikada nećeš biti usamljen".

Džulijan je potom objasnio da to znači da ne moramo uvek da budemo zajedno sa dragom osobom zato što mislimo jedno na drugo čak i kada smo razdvojeni.

"Raduje vas činjenica da ćete se ponovo videti i što ćete im ispričati kako vam je dan protekao kada stignete kući. Susret će biti slađi jer ste bili odvojeni. Lepota i značaj prave ljubavi se kriju u malim, naizgled beznačajnim stvarima. Sitnice su vrednije od zlata kada je ljubav u pitanju. Znajući da smo možda trenutno sami ali da nikada nismo, niti ćemo ikada biti usamljeni je ono po čemu se prava ljubav razlikuje od lažne", objasnio je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.