Kako da NE BUDETE STIDLJIVE tokom s*ksa?

Svi saveti za dobar s*ks svode se na sledeće: "Recite šta želite!“ Ali, nije uvek lako tražiti šta želite kada je s*ks u pitanju. A ako ste prirodno stidljivi, to može da bude gotovo nemoguće. Ali prevazići stidljivost u s*ksu je lakše nego što mislite.

Izvor: lepotaizdravlje.rs/Hana Dunđerov  |  
Ilustracija Foto: Makhh/Shutterstock
Ilustracija Foto: Makhh/Shutterstock
.

Postoji nekoliko načina da poboljšate svoj s*ksualni život, a da ne budete agresivni ili ne idete predaleko izvan svoje zone udobnosti. Kako prevazići stidljivost u se*su?

1. Budite velikodušne

Jedan od najlakših načina da krenete ka zadovoljavajućem s*ksualnom životu – bez potrebe da se to izgovara – jeste da vodite svojim primerom. S*ksualno zadovoljan partner je velikodušan partner. Ako se brinete o njemu, on će želeti da se brine o tebi. Odnosno – što više dajete u krevetu, više će vam se vratiti.

2. Fokusirajte se na flertovanje

Ne potcenjujte moć flertovanja i suptilne sugestije kada je u pitanju dobijanje onoga što želite u krevetu. S*ks ne počinje u spavaćoj sobi. Flertujte sa njim tokom dana ostavljajući mu romantične beleške i sugestivne poruke i tekstove. Često je lakše biti nestašan kada niste sa partnerom lice u lice.

3. Obucite se da impresionirate

Ako ste raspoloženi za s*ks, ali se ne osećate prijatno da to izgovorite, možete da privučete njegovu pažnju tako što ćete obući nešto provokativno. Muškarci su vizuelna bića i reaguju na ovakve podsticaje. Priuštite sebi kvalitetno donje rublje koje ne samo da izgleda s*ksi, već i pomaže da se osećate s*ksi. Verujte nam, privući ćete njegovu pažnju, a da ne progovorite.

4. Podesite raspoloženje

Kada je vaš partner pod stresom zbog napornog dana na poslu, može biti još teže tražiti šta želite kada je s*ks u pitanju. Ali prava atmosfera može mnogo da govori. Pretvorite svoju spavaću sobu u romantično utočište kako biste istakli ono što imate na umu. Sveće, muzika, cveće, mekani peškiri i pića mogu da transformišu vašu svakodnevnu spavaću sobu u ljubavno gnezdo. Što je atmosfera sugestivnija, biće vam oboje lakše da se opustite i uživate.

5. Učinite od njega heroja

Razlog zašto mnoge žene izbegavaju da kažu šta žele u s*ksu je taj što ne žele da povrede osećanja svog partnera. Jednostavno se fokusirajte na pozitivno i gradite priču na tome. Recite mu kako je neverovatno dobar, recimo, u predigri i predložite mu da dodate još nešto novo.

6. Vreme licem u lice

U našem digitalno rasejanom svetu tako je lako osećati se kao da smo povezani jer non-stop šaljemo poruke. Ali istina je da sajber vreme ne zamenjuje vreme licem u lice. Pobrinite se da redovno viđate partnera na ručku ili večeri i odvojite vreme za romantične sastanke koji će vas izvući iz uobičajene rutine.