Gorka istina o zabavljanju sa starijim muškarcem

Ljubav je slepa i gluva i ćopava i šta god hoćete. Mnogi, kad se zaljube, ne vide prst pred nosom, ali nekada se mora racionalno razmisliti o budućnosti. Veze sa starijim muškarcima ipak imaju više mana nego prednosti.

.

Stariji muškarci su zreliji, galantniji, smireniji. Oni neće misliti da je baš smešno da vam podmetnu lepak na dršku od šolje iz koje svako jutro pijete kafu, neće koristiti vaš kreon da drugu koji je zadremao za vreme tekme nacrtaju brkove, neće vam se kreveljiti iza leđa dok nešto pokušavate da im objasnite i tome slično. Međutim, veza sa njima ima ozbiljnije probleme od ovih.

Istina br.1: Najveći razlog zašto je on sa tobom je samo zato što si mlada!

Sigurno imate zajednička interesovanja, deluje kao da ste jedna duša a dva tela, ali glavni razlog zbog kog je on sa tobom je zato što si mlada. To nema veze samo sa fizičkim izgledom, već i sa mladim duhom, vedrinom i energijom koju imaš.

Istina br.2: Bilo da kažeš roditeljima, ili ne - u problemu si!

Ako odlučiš da svoju vezu držiš u tajnosti, bićeš pod velikim pritiskom, jer to nije ni malo lako. Veza će sigurno trpeti zbog toga, a laganjem se ništa ne postiže. Ako ipak saopštiš svojim roditeljima vest, budi sigurna da će oni biti protiv toga.

Istina br.3: Vrlo je moguće da će nestati posle prvog seksa.

On je slatkorečiv, galantan, zna znanje! Možda ga interesuje samo seks. Nije ni prvi ni poslednji kog samo to interesuje.

Istina br.4: Ako je oženjen NEĆE ostaviti svoju suprugu zbog tebe.

Malo je slučajeva gde se afera završi brakom, a čak i da se završi, da li želiš i da se tvoj brak završi aferom? Jer, ne mora da znači da će se on zaustaviti kod tebe.

Istina br.5: Divno je što misliš da ste vas dvoje emocionalno na istom nivou, ali niste!

Ti si njemu divna, slatka i simpatična. Možda si i zrelija za svoje godine, ali niste ni blizu, budi sigurna! A ako jeste na istom emocionalnom nivou, onda sa njim nešto nije u redu.

Istina br.6: Divno je i što misliš da se divno slaže sa tvojim prijateljima, ali i to nije baš tako.

Kao i br.5, ako se divno slaže sa tvojim prijateljima, nešto mu fali, jer bi on trebao da ima prijatelje svojih godina, kao što ih ti imaš.

Istina br.7: Veza sa njim će te otuđiti od tvojih prijatelja.

Imaćeš potrebu da non-stop dokazuješ da je vaša veza "prava", da je u pitanju velika ljubav i da te on čini srećnom i pruža ti sve što ti treba. Stalno ćeš braniti svoju vezu i otuđiti se od prijatelja i porodice. Na kraju ćete ostati samo ti i on, a to nije dobro ni u "normalnoj" vezi.

Istina br.8: Okolina neće prihvatiti vašu vezu, koliko god dugo ona trajala.

Samo će prestati da komentarišu i prosto prihvatiti da je to tako. Retki su oni koji će te potapšati po ramenu i reći: Samo napred, devojko! Ako zavišiš od podrške, teško ćeš to preboleti.