Ako se ON ovako ophodi prema vama to znači - NIJE MU STALO!

Verovatno je suvišno isticati da, ako ste u vezi sa muškarcem kom nije stalo do vas, sa njim ne bi trebalo da gubite vreme. Pa opet, dešava se da zbog zanesenosti koju sa sobom donosi zaljubljenost negiramo postojanje jasnih znakova koji nedvosmisleno poručuju da njemu nije stalo do veze u kojoj je trenutno.

Foto: fizkes/Shutterstock
Foto: fizkes/Shutterstock
.

Kako možete da znate da ste samo tu da bi njemu vreme brže prošlo, ili dok ne naiđe neko „bolji“ od vas? Kako da budete sigurni u to da on ne oseća isto što i vi, i da će od vas otići prvom prilikom?

VI STE UVEK TA OSOBA KOJA NJEGA PRVA ZOVE

Istina je da muškarci manje uživaju u slanju poruka od žena. Čak i kada vam pošalju poruku ona će najverovatnije biti kratka i jasna. Međutim, ako mu se zaista dopadate on će se potruditi da vas prvi kontaktira. Ako ste vi ta strana koja njega uvek prava zove, šalje mu poruke i planira vaša viđanja, to je znak da mu nije u istoj meri stalo do vaše veze kao i vama.

NE PRIDAJE PAŽNJU TOME ŠTO VAM SE DRUGI MUŠKARCI UDVARAJU

Naravno da ne želite kraj sebe momka koji ima problem sa ljubomorom, ali nije baš dobro ako on ne pridaje ni najmanje pažnje tome što vam se drugi momci otvoreno udvaraju. On bi trebalo da pokaže svojim ponašanjem da se ne slaže sa takvom situacijom, stavljajući do znanja da ste zauzeti. Ako to ne uradi, znak je da mu nije zapravo stalo do vas.

ŽELI DA SE VIDI SA VAMA SAMO AKO ZNA DA ĆE NA KRAJU BITI SEKSA

Jedan od najočiglednijih znakova da mu nije stalo do vas je taj što želi da se nađe sa vama samo ako zna da ćete biti intimni. Ako niste raspoloženi za to, imate menstruaciju ili ste zauzeti nečim pa nemate vremena za seks čak ni na brzaka, a on iznenada postaje zauzet da bi se video na kratko sa vama, znate o čemu se radi.

VI STE MU OPCIJA U ZADNJEM TRENUTKU, A NE PRIORITET

Momak sa koji ste u vezi bi trebalo da vas drži visoko na svojoj listi prioriteta. Međutim, ako vam se čini da vas uvek zove u poslednjem trenutku, kada su ga svi drugi ostavili na cedilu, to je znak da mu nije zapravo stalo do vas. Znate i sami da zaslužujete bolje od toga i da ne biste smeli da se zadovoljavate time da nekom budete rezerva, piše Ženski.magazin.

RAZGOVOR O ZAJEDNIČKOJ BUDUĆNOSTI MEĐU VAMA NE POSTOJI

Ako je on ostao bez komentara svaki put kada ste spomenuli neki događaj iz budućnosti, poput vašeg potencijalnog useljenja u zajednički stan ili putovanja na neko egzotično ostrvo na odmor, to je znak da on ne želi sa vama da učestvuje u tome. Ako on vas ne vidi u svojoj budućnosti, zaista ne biste trebali da se kraj njega zadržavate ni u sadašnjosti.