Morski seks za jedno veče

Žene su na moru znatno opuštenije i spremnije da prekrše razna pravila, pa i ono da ne spavaju sa muškarcem prvo veče. Ipak, važno je da znate.

.

Muškarci, zaštita je obavezna, zato uvek sa sobom nosite kondom na letovanju. Tačno je da ne bi trebalo da ga držite u novčaniku, niti u zadnjem džepu farmerica, ali kad prigusti, bolje da imate išta nego ništa. Devojke pod velikim dejstvom alkohola izbegavajte, ne samo da biste ostali džentlmen, nego zato i što možete sebi da napravite veće probleme. Ni vi ne preterujte sa alkoholom jer utiče na rasuđivanje, pa u krevetu možete završiti sa devojkom koju inače ne biste ni pogledali.

Sledeće pravilo je da budete iskreni o namerama, jer se mnoge dame ipak potajno nadaju da će se avantura pretvoriti u vezu. Ne obećavajte ono što ne možete ili ne planirate da ispunite, ma kako vas poneo romantični trenutak. To ne znači da damu treba da posmatrate kao manje vrednu jer je pristala na avanturu. I ovde važi osnovno pravilo seksualnog bontona koje nalaže da partnerku, pa makar i onu za samo jedno veče, tretirate sa poštovanjem i potrudite se da uživa.

Izvor: novosti