Top 5 seksualnih želja svakog muškarca!

Ukoliko mislite da ste svom partneru pružili baš sve u seksu, razmislite još jednom, jer ovo su 5 skrivenih seksualnih želja o kojima sanja skoro svaki muškarac!

.

1. Grebanje i erotski ugrizi
Iskoristite strast i zadovoljstvo koje osećate tokom seksa i upotrebite ga na što siroviji način. Tragovi od noktiju na leđima muškarca kao i ugrizi dovešće ga do vrhunca, ali ne preterujte!

2. Seks iznenađenja
Većina muškaraca sanja o tome da njegova partnerka preuzme inicijativu i iznenadi ga seksom. Iznenađenje za vreme tuširanja, seks za dobro jutro uz oralno buđenje ili striptiz nakon ručka neke su od ideja kojims ni jedan muškarac ne može odoleti.

3. Milovanje sopstvenog tela
Muškarci obožavaju kada žena istražuje svoje telo. Tokom seksualnog odnosa dodirnite svoje grudi ili strastveno milujte svoje telo i kosu.

4. Zvukovi zadovoljstva
Ništa ne može nadmašiti strasne uzdisaje koji opisuju vaš užitak u vođenju ljubavi. Ispustite glas i pokažite mu šta osećate. Možete izgovoriti i nekoliko “prljavih” reči.

5. Igra jezikom
Jezik može biti vrlo snažno oružje kojem muškarac ne može odoleti. Poigrajte se nežnim poljupcima u predelu pupka, ušiju i prepona i dovedite ga do neslućenog vrhunca.

Pročitajte još i:

Astro pogled: Da pišu Deda Mrazu, šta bi odrasli poželeli

Izvor: zadovoljna.hr