Ove seksualne fantazije ženama najčešće padaju na pamet

I muškarci i žene učestalo imaju istu fantaziju...

.

Možda su muškarci spremniji to da kažu naglas, ali grupni seks ili odnos na neobičnim mestima nisu fantazije koje se učestalo vrte samo u njihovim glavama. Pokazalo je to istraživanje objavljeno u The Journal of Sexual Medicine koje je sprovela skupina istraživača sa Univerziteta u Montrealu na 1516 ispitanika oba pola.

Njima je ponuđena lista sa 55 različitih seksualnih fantazija, a imali su zadatak da označe intenzitet privlačnosti prema svakoj od njih. Dobili su zadatak i da detaljno opišu svoju omiljenu seksualnu fantaziju. Gotovo svi ispitanici pokazali su zainteresovanost za većinu navedenih, a ona koja se među pripadnicima oba pola pokazala najpopularnijom je seks s emocijama. Očekivano, na vrhu liste našli su se i seks na neočekivanim i romantičnim mestima.

Zanimljiv podatak je da je čak 65 posto žena otvoreno priznalo kako ih najviše uzbuđuje pomisao na seks u kom su potpuno submisivne i u kojem dominira muškarac. Oko 52 posto žena ''pali'' se na vezivanje, 36 posto voli bičevanje, a 28,9 posto mašta o tome da ih partner ''natera'' na seks. Još zanimljivije je da se iste te stvari sviđaju većini muškaraca koji su na svoju listu prioriteta dodali oralni seks i vanbračni i seks sa više žena odjednom.

Čak je 50 posto žena priznalo da ih privlači grub seks sa dominantnim muškarcem, ali nisu spremne da ga sprovedu u delo. Za razliku od njih, muškarci nemaju kočnice u ispunjavanju seksualnih fantazija.