10 znakova da ste rekli DA gospodinu Pravom

Niko nije savršen, ali svi smo mi u potrazi za osobom koja savršeno odgovara našim željama, očekivanjima i potrebama. Evo kako možete prepoznati 'komad' koji se ne ispušta iz ruku.

.

1. Uvek se hvali vašim postignućima u društvu. Bez obzira jeste li dobili unapređenje na poslu ili naišli na odlično parking mesto u centru grada, njegova su usta 'puna' priča o vašim talentima.

2. Ponaša se poput džentlmena, pa vam otvara vrata i nosi kese iz prodavnice iako ste u vezi već godinama.

3. Ne želi da vas menja. On zna da svaka osoba ima svoje prednosti i mane.

4. Govori vam kako se oseća, a rečenice poput 'Nedostaješ mi' nisu samo naučene fraze koje s vama deli 'pod pretnjom'.

5. Pred njim možete da se rasplačete bez stida. On zna da se ne možete suzdržati od korišćenja papirnih maramica kad gledate neki dokumentarac o napuštenim životinjama ili čitate ljubavnu priču.

6. Blizak je s članovima vaše porodice, i omogućio vam je da se povežete s njegovom roditeljima i braćom.

7. Povezan je sa vašim prijateljima. Ako imate loš dan bez problema će ih uključiti u vaše zajedničke aktivnosti kako bi vam svi zajedno popravili raspoloženje.

8. Dopušta vam da se 'izduvate' kad vas isfrustrira neka sitnica. On zna da vam ne može uvek pomoći, i da vam je nekada potrebno samo zainteresovano uvo koje će poslušati vaše probleme.

9. Bez ikakvog posebnog povoda kaže vam da dobro izgledate. Čak i onih dana u mesecu kad 'gubite vreme' po kući u običnoj majici i trenerci.

10. S njim možete putovati gde god poželite bez straha od stalnih svađa i prepirki.