Vikend je - probudite bliskost sa partnerom

Posle naporne radne nedelje bliskost među vama neće automatski oživeti. Naše taktike će vam to olakšati...

.

Planirajte trenutke koji vas vezuju

Pravite planove u kojima ćete oboje uživati. Za početak sledeće nedelje, recimo, rezervišite mesta u restoranu ili karte za pozorište - tako ćete zajedno iščekivati te prijatne trenutke. „Celog vikenda ćete biti fokusirani na to kako ćete se lepo provesti zajedno“, kažu psiholozi.

Uklonite s puta kućne poslove

Zaista je teško opustiti se ako vas čeka milijardu kućnih poslova. Zajedno se rešite ovih obaveza i moći ćete više vremena da posvetite jedno drugom. Na primer, vi idite u nabavku namirnica dok on opere auto ili se zajedno bacite na 15-minutno čišćenje kuće.

Provodite intimne večeri

Vikendom padamo u iskušenje da izađemo u provod, posle čega smo umorni i mamurni. A to teško da pospešuje osećaj intime, zato planirajte nešto opuštenije, recimo da zagrljeni na kauču odgledate neki film, odete zajedno u teretanu ili se u zalazak sunca odvezete po sladoled.

Provedite uzbudljivu noć u hotelu

Promena okruženja će vam osvežiti seksualni život, a sećanje na tu malu avanturu će vam još nedeljama prizivati osmeh na lice. Rezervišite sobu u nekom hotelu u blizini vašeg grada, spakujte torbu za dvoje za jednu noć (seksi rublje, ulja za masažu) i onda mu ujutru pošaljite mejl u kome ćete mu objasniti gde se nalazite. Nagovestite mu šta ga čeka, recimo rečima: „Veruj mi… na ovo ne želiš da zakasniš.

Izvor: cosmopolitan