Kada vas prvi put vidi, muškarac obavezno obrati pažnju na ovih 6 stvari!

Verovali ili ne, muškarci ne "proveravaju" samo "adute" kada prvi put upoznaju ženu. Na ovih šest stvari obavezno obrate pažnju u prvih pet minuta nakon susreta!

Gledaju &ceo paket&, foto: Mila Supinskaya Glashchenko/Shutterstock
Gledaju "ceo paket", foto: Mila Supinskaya Glashchenko/Shutterstock
.

Način govora

Postoje tri vrste glasa: visok, dubok i "pokušaću da budem slatka i pričaću dopadljivim ‘bebećim’ glasom". To je ponekad slatko, a ponekad je i recept za glavobolju.

Osmeh

Svi "padaju" na lep osmeh, ali momci zaista obraćaju pažnju na način na koji ćete im se osmehnuti. Da li ste se ljubazno nasmejali ili ga zagonetno gledate preko prostorije? Da li ste u potpunosti izgubili kontrolu i nasmejali se "od uva do uva", jer je rekao nešto veoma smešno? Ovaj poslednji im je najdraži.

Odevna kombinacija

Ili je "Zašto je izašla takva napolje?" ili "Zaboga, tako mi je drago što je izašla takva napolje!".

Smisao za humor

Vaš smisao za humor je kao vaše dete. Svačije je drugačije, ali vi mislite da na vaše drugi treba da se ugledaju. Ukoliko žena ne reaguje na šale muškarca, verovatno nikada neće doći do neke veće povezanosti.

Miris

Ukoliko nosite jači parfem, muškarci će najveći deo tog prvog razgovora provesti u pogađanju o kom mirisu je reč. Vanila? Cimet? Sandalovina?

Šminka

Muškarci će vam "suditi" na osnovu šminke. Nekim muškarcima "smoky eyes" efekat je neodoljiv, a drugima odbojan. Niko od njih neće ceniti vreme koje vam je bilo potrebno da napravite "mačije oči". Sve u svemu, diskretna šminka pun je pogodak, piše minimagazin.info.