Ljubav i seks

Volite izazove? Onda čik isprobajte ovih PET seksi poza!

Ukoliko volite izazove, predstavljamo vam pet zanimljivih seksi poza koje biste mogli da isprobate tokom ovih vrelih dana. 

27.06.2019. - 18:30h
Možda ste već isprobali neku od ovih poza. Ako niste, evo ideje!
Možda ste već isprobali neku od ovih poza. Ako niste, evo ideje!foto: Depositphotos/konradbak

SEKSI PRIKOLICA

Ova poza je prilično zahtevna i zato sagoreva dosta kalorija. Možete da se zabavite i u dvorištu, ali pre toga proverite da nema znatiželjnih posmatrača. Muškarac stoji iza partnerke i ulazi u nju otpozadi. Ona se rukama podupire o pod, dok joj partner pridržava noge, koje su oko njegovog struka. 

BALERINA

Stojite okrenuti jedno prema drugom. Partnerka podiže jednu nogu i postavlja je na partnerovu zadnjicu ili butinu, dok pokušava da mu se što više približi. Ovo je idealna poza za seks na brzaka u skučenom, malom prostoru, ali i za seks na otvorenom. Omogućava lakšu penetraciju, koju možete da kontrolišete. Možete da je isprobate i pod toplim tušem.

SEKSI CENTRIFUGA

Seksi avantura na veš-mašini, dok radi centrifuga zvuči zanimljivo i pruža posebne vibracije. 

PRITAJENI TIGAR

Stojeći zmaj, pritajeni tigar, skrivena zmija... samo su neki od naziva za seksi pozu, koju morate da isprobate! KOd ove poze, partnerka je na kolenima, na ivici kreveta u psećem položaju, dok su joj trup i leđa u paralelnom položaju sa krevetom, a zadnjica blago izdignuta. Muškarac lagano prodire u nju s leđa.

SEKS NA LOPTI ZA PILATES

Iskoristite loptu za pilates na malo drugačiji način i zabavite se. Zvuči možda pomalo čudno i neudobno, ali može da bude veoma interesantno, budući da ova poza nalikuje pozi Vrućeg sedišta, koja podrazumeva da žena sedi u krilu muškarca, okrenuta leđima, sa nogama prebačenim preko njegovih nogu.

U ovoj pozi žena ima vodeću ulogu, budući da se nalazi gore, pa tako kontrolišete brzinu i dubinu penetracije. Izazov je veći pa morate da balansirate, što otežava i dodatno zagreva atmosferu. Osim sjajne zabave, ova poza predstavlja i snažan trening za celo telo, pa ako želite neki dodatni trening ili da sagorite suvišne kalorije, slobodno se prepustite zabavi na lopti.

Izvor: Krstarica