Sedam smrtnih grehova na ljubavnim sastancima

Damien Diki, čiji je posao da obučava ljude kako da se ponašaju na ljubavnim sastancima (dating coach), ističe koje su najčešće greške koje muškarci prave, zbog kojih ne dođu do drugog sastanka.

.

Greška br. 1 - Pravilo „3 dana"

Pogrešno je čekati tri ili više dana pre nego što kontaktirate devojku. Po mr. Dikiju kontakt treba ostvariti posle dan-dva, jer žene sve više gube interesovanje kako vreme prolazi. To vam je kao kada kupujete neki proizvod, nećete čekati sedam dana, prodaće se!

Greška br.2 - Dosadne teme

Pričanje o vremenu ili vašem poslu u „IT" sektoru njoj neće biti preterano zanimljivo. Najbolje bi bilo da izaberete tri stvari u vezi kojih ste strastveni i smislite tri zanimljive anegdote na te teme. Ukoliko ona ima neka druga interesovanja, lako će okrenuti razgovor u svom smeru.

Greška br. 3 - Nedostatak inicijative

Ne plašite se odbijanja. Smislite nešto lepo, mesto gde ćete je odvesti, da proba nešto što vi volite da jedete, interesantno razgledanje grada, osmislite sastanak. Nemojte se naći sa njom u 20h na Trgu Republike (kao i ostatak Beograda) i pitati je: „Gde hoćeš da idemo?".

Greška br. 4 - Propuštanje signala

Mr. Diki smatra da je muškarcima bolje da budu iskreni i devojci direktno kažu šta žele. Nemojte je lagati da želite dugu vezu, ako vas interesuje smo seks. U praksi se pokazalo da bolje prolaze oni koji su iskreni.

Greška br. 5 - Snimanje drugih žena

Ovo je najveći greh koji možete učiniti na ljubavnom sastanku. Kada devojka koju ste izveli primeti da „snimate" druge žene, a primetiće, jer je njena pažnja fokusirana samo na vas, odmah će formirati jako loše mišljenje o vama.

Greška br. 6. - Loša higijena

Obavezno, obavezno se lepo okupajte i namirišite za sastanak. Opeglajte garderobu i operite zube. Dokazano je da žene imaju jače čulo mirisa od vas, a ako se niste ekstra potrudili da se doterate za prvi sastanak, kada ćete? Ona vas neće čekati.

Greška br. 7 - Previše informacija

Ako ste skoro izašli iz duge veze, nemojte podeliti sa novom devojkom, ili još gore potencijalnom, gomilu detalja iz prošle veze. Ona nije vaš psihijatar, iako će vas saslušati i razumeti, to će je odbiti od vas.