Najveći stresovi u dugoj vezi

Nijedna veza ne funkcioniše besprekorno. Posle dužeg perioda zabavljanja dolazi do prepreka i stresnih situacija. Četiri problema se najčešće javljaju i izazivaju najviše stresa u dugim vezama.

.

Deca, novac, posao i nesigurnost su četiri jahača apokalipse za svaku vezu. Svest o ovome će vam pomoći u da se izborite sa njima i održite vezu.

Deca

Ako planirate da imate decu treba da znate da će to sigurno uticati na vašu vezu. Sa mališanima dolazi više odgovornosti, a imaćete i manje vremena za sebe i svog partnera. Zapostavljanje partnera može dovesti i do ljubomore. Morate biti vrlo taktični u tom slučaju.

Novac

Kaže se: „Kad siromaštvo pokuca na vrata, ljubav iskoči krz prozor". Ma koliko mi mislili da će ljubav pobediti sve, novac je neophodan za normalan život. Kada je saldo u minusu, obično počinje upiranje prstom i traženje krivca. Tenziju može napraviti i neslaganje oko načina trošenja novca. Takođe postoje i rezlike sa baratanjem finansijama kod polova. Žene su sklonije štednji, a muškarci rizičnim ulaganjima.

Posao

Stres na poslu teško je ostaviti na vratima kada dođete kući. Ako ste na poslu preopterećeni, velika je verovatnoća da ćete bes iskaliti na svom partneru. Partner vam može zamerati i da stavljate posao ispred porodice. Razvoj tehnologije, koji je olakšao donošenje posla kući, nije olakšao rešavanje porodičnih problema koji nastaju zbog toga.

Nesigurnost

Ako je neko u vezi nesiguran, to mnogo utiče na njega, ali utiče i na partnera. Nesigurnost dovodi do analiziranja partnerovog ponašanja na negativan način i do isto tako negativnih reakcija.