Ludi od ljubavi: Ne dozvolite da vas potpuno obuzme

Divno ste se proveli na prvom i drugom sastanku. On želi da vas vidi ponovo i vaš svet se okrenuo naglavačke: ne možete da se usredsredite na posao i uporno vam zagoreva večera kad kuvate, jer ste na sedmom nebu, gore, daleko!

.

Iako vam pada na pamet da otkažete sve društvene događaje i pokušate samo da otaljate posao, moraćete da pronađete način da vaša nova romansa funkcioniše u realnosti. Iako to u Holivudu izgleda lako, u realnosti nije!

Održavajte odnose sa prijateljima

Nemojte da zanemarite svoje prijatelje i obaveze i koristite njega kao izgovor. Sada je još važnije da stigete na sve uobičajne dogovore za kafu sa svojim prijateljicama, jer ćete imati važnu temu za razgovor i dobiti potrebne savete. Lako je ignorisati sve druge obaveze, kada ste tako uzbuđeni, ali ostanite bliski sa prijateljima, jer će vam pružiti potrebnu podršku i sačuvati zdrav razum. Postoji još jedna prednost od viđanja sa prijateljima. To će omogućiti vašem dečku da se i on viđa sa svojim prijateljima i tako ćete oboje biti još uzbuđeniji kada treba da se vidite i nećete se ugušiti u svoj toj pažnji, bez pauze.

Komunicirajte sa njim povremeno u toku dana, ali ne stalno

Proveravanje govorne pošte, slanje poruka, fejsbuk i tviter će potrošiti svu vašu energiju i produktivnost. Ako hoćete da mu date do znanja da mislite na njega, pošaljite mu poruku na pauzi za ručak ili čak zakažite vreme kad ćete da ćaskate preko telefona. Čak iako ste veoma zagrejani jedan za drugog, gomila poruka može da uguši partnera. Ako vodite računa koliko često komunicirate, zaštitićete se od toga i moćićete bolje da se koncentrišete na svoje zadatke i odgovornosti tokom dana.

Uključite ga u vaše svakodnevne aktivnosti

Ako imate sto obaveza u toku dana, možda će izgledati da je jedini način da pronađete vreme za ljubavni život da se odreknete nečeg što volite. Nemojte prestati da vežbate, da se hranite zdravo ili odreknete nečeg važnog kako biste „napravili mesta" za ljubavne sastanke. Udružite se umesto toga! Da li oboje volite da trčite? Idite da džogirate zajedno. Ako oboje volite da kuvate, pre izlaska pripremajte hranu zajedno kod vas ili kod njega. Ako volontirate negde, pitajte ga da vam se pridruži. Ovo je fantastična prilika da se upoznate u realnim životnim situacijama.

Ako uspete da pronađete zdrav način da uklopite svog partnera u ostatak svog života, unećete u vašu vezu više radosti, energije i uživanja i dati joj šansu da preraste u nešto divno što će trajati za ceo život.

Izvor: b92.net/superzena