Ljubav i seks

Ako glumite orgazam, nije dobro! Ovo su saveti kako da to prestanete činiti da vaš seks postane vrhunski!

Zapitajte se kakav vam je seksualni život? Ako ste od onih kojw glume orgazme, onda to treba sebi a i partneru da priznate. Takav seksualni odnos ne zaslužuje niko od vas. Jedini način da dođete do orgazma je da iskreno kažete šta vam prija, a šta vam odmaže u putu do vrhunca.
08.11.2017. - 20:00h

Možda vam je sve to jasno, ali jednostavno ne znate kako da kažete istinu nakon toliko vremena.

U tom slučaju imate četiri izbora. 

Recite mu da ste glumili orgazme 

Objasnite mu da ste lagali zbog straha, nesigurnosti, nelagode i sramežljivosti ili bilo kojeg drugog razloga, pa mu sada govorite istinu jer vam mnogo znači i smatrate da zaslužuje da zna. Sve mu recite, neka se oseća posebno. Nemojte slučajno da mu kažete da ste s muškarcima pre imale orgazme i da je on jedini s kojim glumite, čak i ako je to istina. Objasnite mu da većina žena, oko 70 odsto, ne postiže orgazam samo penetracijom. Pokažite mu kako možete doći do vrhunca, recite mu kako vam može pomoći u tome. Pobrinite se da mu date do znanja da najviše od svega želite s njim da isprobate razne varijante kako biste oboje što više uživali u seksu.

Pratite nas i na Viberu! 

Nastavite da glumite orgazme i živite u laži 

Ako odlučite da i dalje glumite orgazme i ćutite o tome, godine će prolaziti, a vaše svađe postajaće sve češće i vaš seks će biti sve gori. Na kraju će vam sve smetati jedno kod drugog - od načina na koji neko drži vilicu dok jede do svega ostalog. Na kraju će vaša veza verovatno završiti tako što ćete se žestoko posvađati i reći mu sve što je trebalo da mu kažete pre i to na neki grozan način. Izbor je na vama - reći istinu na vreme ili živeti u laži dok negde nešto ne pukne. 

Ostavite ga i nađite drugog muškarca 

Jedna od opcija je i da prekinete vezu te pronađete drugog muškarca s kojim ćete početi od početka, ali ovaj put ćete biti mudriji i iskreniji. Zvuči vam strašno? Nikad nismo ni rekli da su ova četiri načina, kako rešiti problem glumljenja orgazma, jednostavne opcije. 

Poradite na orgazmima bez da kažete istinu 

Ovaj četvrti pristup nije preporučljiv. Zapravo, najbolja je prva opcija i najbolje funkcioniše. Ali četvrta opcija može pomoći ako ste odlučili da ne živite u laži, a ipak ostanete u vezi jer vam je stalo. Pokušajte da poboljšate vaš seksualni život tako što ćete imati drugačiji pristup seksu. Samozadovoljavajte se ispred njega, pokažite mu suptilno kako da prstima stimuliše vaš klitoris. Možete da eksperimentišete zajedno i s igračkama za seks. Isprobajte poze koje vam više odgovaraju. Ohrabrite ga na oralni seks pre penetracije, nema razloga da ne postignete orgazam pre penetracije. Mnogo je varijanti seksa i mnogo načina na koje možete postignuti orgazam uz partnerovu pomoć. Ponekad ćete imati orgazme, a ponekad ne, ali svakako mu dajte do znanja ako nešto ne radi kako treba, piše dnevno.rs.

Takođe, istaknite šta vam se više sviđa i šta vas više uzbuđuje. Ako vaš partner obraća pažnju na vas tokom seksa, seks će biti sve bolji i bolji, ali ako imate sebičnog partnera - to je najveći problem, no i to se može rešiti. U tom slučaju istina i neće toliko boleti.