Nemojte da se čudite: Žene mogu imati osam vrsta orgazama!?

Blago srećnicama koje su to iskusile! Za ostale otkrivamo sve o mentalnom orgazmu, ženskoj ejakulaciji i ostalim čudima kojima nas naše telo može ugodno iznenaditi

.

1. Stimulacija klitorisa
Klitoris poseduje dvostruko više nervnih završetaka od penisa i najosetljiviji je deo ženskog tela. Stimulisati se može na različite načine, ali osećaj ovoga orgazma može biti više ili manje intenzivan, jer ne daje ženama isti, i isto jak, osećaj zadovoljstva.

2. Vaginalni orgazam
Žene ovaj orgazam opisuju kao dolazak plime koja polako raste pa eksplodira iz dubine vagine, no on je manje intenzivan za razliku od „klitorisnog“ orgazma.

3. Ženska ejakulacija
Ovaj orgazam je tantrički i ne uspevaju ga postići tako lako baš sve žene, no ako vam ga partner priušti bićete ispunjeni pozitivnom, srećom i mirom.

4. Oralni orgazam
Postiže se u usnoj šupljini, a može se postići bilo kakvom radnjom ustima. Tačnije, radi se o stimulaciji žlezde u grlu, što se može postići oralnim seksom, prstima, a nekad i jezikom. Kažu da stimulacijom te čakre možemo doživeti fenomenalan orgazam…

5. Mentalni orgazam
Seksualnu stimulaciju pokreću vizualne i auditivne pojave, što dokazuje da je inteligencija seksi. Mentalni orgazam je erupcija hemijskih spojeva u mozgu, a postiže se isključivo bez dodira. Naučno je dokazano da je moguće!

6. Stimulacijom G-tačke
Orgazam koji počinje kod G-tačke i može ostati uz nju dok se doživljava vrhunac, ali može i intenzivno prožeti celo telo. Postoji nekoliko načina kojima možete stimulisati žensku G-točku. Ritmičko pritiskanje i kružni pokreti koji će uzrokovati trenje su najbolji načini za postizanje.

7. Stimulacijom grudi
Ženske bradavice povezane su s nervnim završecima u ženskim genitalijama i zato velika većina žena oseća direktnu vezu s klitorisom prilikom stimulacije bradavica. 

8. Kožni orgazam
Orgazam se može postići i senzualnim pokretima i trljanjima određenih delova ljudskog tela koji nisu nužno povezani sa seksualnošću… Upravo zato masaže su obožavane širom sveta.

Izvor: miss7