Ljubav i seks

Svakodnedno doživljavaju orgazme koji traju 18 sati, a sada uče sve kako to da postignu!

Osam godina su u braku a u njihovom krevetu nikad nije dosadno! Zahvaljujući dubokoj povezanosti, Melani i Skot Meklur postižu intenzivne orgazme koji traju satima!
25.07.2017. - 11:57h

Od kada su svoju priču ispričali u javnost, mnogi ljubavnici žele da uče od njih.

Mladi bračni par je u razgovoru za britanski "Miror" otkrio da mogu da postignu orgazme na razne načine, od seksa i disanja, do posmatranja prirode ili plesanja na kiši.  Zanimljiv je podatak da njihovi orgazmi mogu da traju i po 18 sati, a toliko su povezani da ako se nalaze u istoj prostoriji i neko od njih ima orgazam, odmah ga doživi i druga osoba, i to bez dodirivanja. 

Upravo zbog toga, supružnici su pokrenuli "Ecstatic Hearts" radionice u okviru kojih podučavaju ljude tantričkom seksu i samoj filozofiji života. 

Oni ističu da Tantra pomaže dubljoj povezanosti partnera, poveća njihovu ntimnost i dovodi do neverovatnih orgazama. 

"Melani i ja možemo da doživimo orgazam kroz disanje, grljenje i dodirivanje, jednako kao i kroz seks. Čak nas i zvukovi, mirisi i ukusi mogu poslati u stanje potpune ekstaze. Možemo doživeti orgazam i sa prijateljima sa kojima nikad nismo imali seks, ali sa kojima praktikujemo Tantru“, objašnjava Skot. 

"Otkad smo Skot i ja otvorili srca, redovno imam osmosatne ili devetosatne orgazme. Mogu da doživim ekstazu od energije Zemlje, vode i prirode. Mislili smo da smo mutanti kad smo počeli da doživljavamo takve orgazme, ali onda smo shvatili da to možemo naučiti i druge. Prošlog meseca je 12 naših učenika u jednoj prostoriji odjednom doživelo orgazam samo od zvukova – istakla je ona.

Skot je tako priznao da je Tantra uspela da sredi njegov problem prerane ejakulacije, sa kojim se dugo suočavao, piše dnevno.rs.

Njihova tri saveta za postizanje ovakvih orgazama su: 

1. Proizvodite zvukove 

Dokazano je da stvaranje zvukova tokom orgazma, može da pojača intezitet. Osim što ćete se otvoriti, na ovaj način ćete se lakše izraziti i osloboditi svoju moć. 

2. Duboko dišite 

Na ovaj način ćete produžiti orgazam. 

3. Vizualiuzujte svoju energiju 

Zamišljajte kako vaša seksualna energija prolazi kroz telo u trenutku orgazma. Imajte u vidu da ne treba 

 

Pratite nas i na Viberu!