Godinama ste u vezi i čekate prsten! Ovo su znakovi da vas nikada neće zaprositi - probudite se!

Muškarci su uvek ti koje bije glas da imaju problem sa vezivanjem. Mnoge žene to zanemare iako postoje jasni signali da ih njihovi muškarci neće odvesti pred oltar. Pošto ih generalno niste svesne, u nastavku vam predočavamo situacije koje to jasno pokazuju. Urazumite se i nastavite dalje!

.

Ostavlja vas same na proslavama

"Muškarac koji ima problem sa vezivanje, svoju izabranicu rado „pokazuje“ na zabavama, ali ne provodi previše vremena u njenom društvu“, tvrdi američka psihološkinja Laurel Haus. Umesto toga ostavlja je samu da se provodi na proslavama, dok on nalazi drugu zanimaciju.

Zajedno slavite uspehe, ali ne podnosite poraze

Lepo je kada muškarac ima potrebu da sa vama deli sve srećne trenutke u životu, ali ako nikada ne govori o svojim negativnim iskustvima, to je znak za uzbunu! Pošto on u vama ne vidi oslonac, teško da ćete se za njega venčati.

O budućnosti priča samo pod uticajem alkohola

Onda se njegove namere ne računaju! Ono što iskreno misli reći će isključivo trezvene glave. Muškarci koji nisu skloni planiranju unapred, takođe su oni koji ne žele da se obavezuju na duge staze.

Vaše želje u krevetu su mu nebitne

Njima nije potrebna predigra, ali zato ženama jeste jer one bez nje ne mogu doživeti vrhunac! Ako ste partneru rekli šta biste želeli da vam radi u krevetu, nakon čega on i dalje ne mari, znači da vam vaša sreća nije na prvom mestu. Bitno da je on zadovoljen. 

Izvor: zadovoljna.hr

Pratite nas i na Viberu!