Ovih 10 stvari može uticati na loš seksualni život:

1. Mobilni telefon – trebalo bi da se posvetite osobi s kojom ste u krevetu, a ne surfovanju i odgovaranju na poruke, piše 24sata.hr.

2. Televizija - ako želite seks u krevetu, televiziju ograničite na dnevnu sobu. Ovako ćete se ulenjiti, gledati filmove i zaspati, a od akcije neće biti ništa.

3. Prljava posteljina - nimalo seksi, pogotovo ako ste sami i želite ozbiljnu vezu. Svako ko to primeti sigurno će razmisliti da li će se vratiti u vaš krevet.

4. Gomila veša - nije nimalo privlačna jer će vam samo odvući misli od partnera.

5. Boja zidova - jedna britanska studija pokazala je da ljudi, čije su spavaće sobe obojene u sivo, imaju najmanje seksa. Najviše seksa doživljavaju oni u ljubičastim sobama.

6. Tragovi bivših - bilo kakvi ostaci iz prethodne veze mogu da budu veliki ubica vašeg seksualnog života ako potencijalni partneri to vide.

7. Neprijatni mirisi - što soba lošije miriše, to su šanse za seksom manje. Logično. Provetrite sobu, promenite posteljinu, zavese i upalite mirisnu sveću.

8. Pogrešne stvari na noćnom ormariću - zamislite da na njemu držite sliku svoje mame i vaša buduća devojka je ugleda u strastvenom trenutku. Sigurno joj neće biti prijatno. Učinite spavaću sobu oazom za spavanje i maženje, sve ostalo premestite u neku drugu prostoriju.

9. Loša umetnost - umesto dosadnih pejzaža izaberite sliku koja je uzbudljiva, dinamična i deluje nadražajno na čula. Takođe može biti pejzaž, ali ne dosadan.

10. Fluorescentna svetla – često nisu prijatna, niti išta lepo izgleda pod njima, niti vidite normalno. Ne treba govoriti da nisu ni malo seksi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.