Zahvaljujući ovim stilskim trikovima izgledaćete kao da imate PET KILOGRAMA MANJE

Za vitku liniju nije potrebno da u teretani provodite nekoliko sati dnevno. Ove stilske cake će izbrisati i do 5 kilograma za nekoliko minuta.

Foto: crystalfoto / Shutterstock
Foto: crystalfoto / Shutterstock
.

1. Birajte pantalone i suknje dubokog struka

Pantalone sa visokim strukom, kao i suknje su odličan nači da kreirate figuru peščanog sata. Osim toga, visok struk će sakriti i svaki kilogram viška na stomaku.

2. Ne plašite se da istaknite struk

Kaiš na struku će vizuelno stanjiti figuru i učini je skladnijom i ženstvenijom. "Iako zvuči kao da nema mnogo smisla, ali uža garderoba sakriva više kilograma nego širi modeli", kaže Kejt.

3. Zvoncare su vaš saveznik

Moć koju imaju zvoncare je neverovatna. U ovom modelu pantalona, imaćete noge poput top modela. U kombinaciji sa visokim potpeticama efekat je još bolji.

4. Visoke potpetice

Štikle su pravi saveznik svake žene. Zbog njih ćete izgledati mršavije, ženstvenije, ali će se automatski i vaše držanje popraviti. Sve žene se slažu, u njima je samopouzdanje na vrhu lestvice.

5. V izrez rešava stvar

V izrez na majicama je pravi izbor jer stvara iluziju duže i vitkije figure. Ukoliko imate široka ramena, takođe će vam dobro doći ovaj savet. Osim toga i nošenje dugačkih i masivnih ogrlica će biti od pomoći, jer će skrenuti pažnju sa kritičnih delova tela.

Izvor: stil