Tretmani lepote koji se ne sviđaju muškarcima

Muškarci preziru određene tretmane lepote kod žena. Koliko god se pripadnice nežnijeg pola trudile da zadive frajere svojom lepotom, često se dešava da naprave greške.

Koko Šanel je davno rekla da žena uvek treba da bude sređena jer nikada ne zna kada će i gde sresti čoveka svog života. I mi se sa tim apsolutno slažemo, ali neke dame prosto nemaju meru koja je muškarcima jako bitna. Oni obraćaju pažnju na neke detalje, čak i više nego što mislite, a upravo zbog toga treba da budete svesni svih tretmana koji muškarce teraju da pobegnu u troskoku.

Veštački nokti
Posebno oni veliki, špicasti i u boji, sa mašnicama, cirkonima i raznoraznim “Hello Kitty” fazonima. Sve što je prirodno uvek im je lepše,više seksi i privlačnije od veštačkih dodataka od kojih im se naprosto diže kosa na glavi. Ukoliko ste ljubitelj manikira i nege noktiju kod kozmetičara, trudite se da ne preterujete s veštačkim noktima.

Veštačke trepavice
Što su veštačke trepavice duže, to su muškarcima smešnije. Još ukoliko nisu crne već u nekoj drečavoj boji, pogodićete ih pravo u centar. U redu je da eksperimentišete i da se povremeno posvetite promeni svoga izgleda, ali ukoliko bez zalepljenih trepavica ne izlazite iz kuće, nemojte se više čuditi zašto vam nikako ne uspeva da pronađete dečka.

Solarijum
Muškarci vole preplanulost, ali pritom ne misle na nijansu reš pečene piletine. Mnoge žene nemaju meru kada je ten u pitanju, što muškarcima svakako ide na živce.

Sjaj za usne
Svaki muškarac voli da ljubi nežna i meka usta. Međutim, ako su ta usta lepljiva i puna šljokica, muškarcima se i ne čine tako primamljiva. Nijedan pripadnik jačeg pola ne uživa u tome, bez obzira na sve.

Crveni ruž
Većini muškaraca crveni ruž na devojkama izgleda jeftino. Naročito ukoliko su ga stavile u kombinaciji sa jako našminkanim očima. Opredelite se ili za jedno ili za drugo. Obe stvari nikako ne idu i predstavljaju jednu od najvećih grešaka u šminkanju, koja muškarcima svakako “upada u oko”.

Šminka na plaži
Ukoliko mislite da je oponašanje meksičkih glumica, koje ni u krevet ni u bazen ne idu bez šminke, zanimljivo, grdno se varate. Muškarci vole prirodne devojke koje se ne stide da pokažu sve ono to imaju, makar na plaži. To je jedino mesto, pored teretane i kreveta, na kom treba vi da budete vi. Manite se šminke i ostalih dodataka.

Izvor: Vesti