Šta muškarci savetuju ženama?

Žensko uverenje je oduvek bilo da su sa što više i jake šminke, što zavodnijom sveže isfeniranom frizurom, vrtoglavo visokim potpeticama, dugim noktima seksipilnije i ženstvenije. Ali, da li to i muškarci misle? Evo nekoliko muških saveta za lepotu upućenih lepšem polu.

1. Male i jednostavne usne
Jedan od saveta za lepotu koji muškarci upućuju ženama je da izbegnu smele upadljive usne. Verovatno muškarci vole da ljube usne koje su suptilne, a ipak seksi i nisu veliki fanovi jarko crvenog karmina i lepljivih sjajeva. Međutim, sve se svodi na to šta vaš partner voli.

2. Miris je važniji od stila
Ovaj savet se više odnosi na kosu nego na lepotu. Neki muškarci vole loknastu, neki ravnu, neki dugu, a neki kratku, međutim, svi vole kada kosa lepo miriše. Vi toga možda niste ni svesne, ali muškarci veliki značaj pridaju tome kako vam kosa miriše.

3. Kratki nokti
Muški saveti za lepotu namenjeni ženama takođe uključuju i kratke, jednostavne i uredne nokte. Muškarci zaista duge i neobične nokte smatraju neprirodnim i zastrašujućim.

4. Suptilnost je seksi
Svaki muškarac tvrdi da je neupadljiva i jednostavna šminka najbolja. Prenapadna šminka može da izgleda smešno.

5. Prirodno je najbolje
Bez obzira da li je u pitanju kosa, nokti ili šminka, u celini, muškarci ne vole ništa što izgleda veštačko. U to ne spadaju veštačke trepavice ili izbeljeni zubi, dokle god ne promenite vaš lični izgled i počnete da ličite na neku drugu osobu.

6. Tamne senke
Nastavite da stavljate tamne senke i očima date mačkasti izgled, jer muškarci to zaista vole. To je savet koji bi oni voleli da imate na umu prilikom šminkanja.

7. Budite samouverene
Više od svakog saveta za lepotu, muškarcima je važnije samopouzdanje kojim žena zrači. Zato žene, ukoliko imate samopouzdanja, zračićete više nego kada ste skroz doterane, a bez samopouzdanja.