Britanska modna kreatorka i nekadašnja pevačica Viktorija Bekam podelila je na svom profilu na Instagramu makeup tutorijal, tokom kog je otkrila nešto o sebi što verovatno nije znali ranije.

Naime, dok je popunjavala i oblikovala obrve, ona je istakla da je to prvi put da pokazuje svoje prirodne obrve javno i da je čak ni suprug Dejvid Bekam, čuveni engleski fudbaler, nikad nije video takvu.

– Ovo je prvi put da sam ika pustila da me neko vidi "bez obrva" – rekla je.

– Čak me ni moj muž ne vidi bez obrva! U pitanju je nešto zbog čega sam prilično samosvesna.

Kako je Viktorija objasnila, dugogodišnjim čupanjem je uništila obrve, zbog čega danas ima delove na kojima ne rastu i nije zadovoljna svojim izgledom.

– Tokom godina čupanja, ostalo mi je više praznina u obrvama, pa sam postala samosvesna u vezi sa obrvama. Zato uvek moram da ih popunjavam, ovu ivicu ovde i ovce – pokaala je Poš Spajs.

– Tragam za savršenim proizvodom, koji je dovoljno tanak da mogu dobro da ga nanesem i koji će izdržati tokom dana. Ne bih nešto što će da nestane nakon što nacrtam savršene obrve – kaže gospođa Bekam.

Dakle, kako Viktorija postiže izgled kojim je zadovoljna?

– Šminkerka mi je jednom rekla da obrve treba da izgledaju kao sestre, a ne bliznakinje i to imam na umu kada pravim njihov oblik – rekla je Poš Spajs nedavno za Vogue.

– Ja volim žbunastu teksturu i prirodan oblik obrva. Težim obrvama koje ne izgledaju previše savršeno ili usiljeno, ali imaju prirodnu simetriju – objasnila je.

Nju je osmislila kako bi okončala svoju večitu potragu za idealnim proizvodom za popunjavanje i oblikovanje obrva za koju kaže da "ima savršenu količinu pigmenta" i da se njom mogu iscrtati najfinije dlačice.

– Konačni izgled je tako prirodan, a to je bio i naš cilj – rekla je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.