Koristila je solarijum i sprej za samopotamnjivanje i sada je očajna: Izgledam kao panda! Ovi podočnjaci će mi ostati zauvek

Osim solarijuma, Britanka Medi Birč je, da bi brže potamnela, počela da koristi i sprejeve koji sadrže Melanotan-2 koji se udišu i prskaju na jezik, a koje Agencija za lekove još uvek nije odobrila.

Izvor: Večernji.hr  |  
Ilustracija Foto: Andrey_Popov/Shutterstock
Ilustracija Foto: Andrey_Popov/Shutterstock
.

Devojka se na TikToku požalila da je dobila svetle krugove ispod očiju, koji podsećaju na one kod pande.

Dugo je ignorisala savet lekara da prestane sa izlaganjem veštačkim sunčanim zracima, dok joj koža ispod očiju za samo dve nedelje skroz promenila boju. Sada se plaši da će joj takvi podočnjaci ostati zauvek.

"Solarijum mi je upropastio kožu i svima savetujem da prestanu da ga koriste, kao i bilo koje proizvode za brže tamnjenje", poručila je Medi na TikToku i objasnila da je solarijum koristila pet godina, iako je na samom početku već primetila bele tačkice po celom telu.

"Zbog toga sam otišla na pregled i lekar me je upozorio da prestanem sa tim, ali ga očigledno nisam poslušala".

Kasnije je čak nastavila i sa sprejevima za samopotamnjivanje, iako je poznato da oni izazivaju probleme sa disanjem i brojne infekcije.

"Kako možete da udišete neki proizvod za tamnjenje, ako ne znate šta sadrži", jednoglasno su je pitali pratioci.

@maddiexbirch Can’t believe I paid £60 to look like a panda for the rest of my life #fyp #makemefamous ♬ CUFF IT - Beyoncé