Bila je ZAVISNICA OD SUNČANJA, 5-godišnju ćerku je vodila u SOLARIJUM - zbog toga je bila uhapšena, a kako danas živi?

Patriša Krentkil iz Nju Džerzija je bila zavisnica od sunčanja, a 2012. godine je javnosti postala poznata, jer je navodno svoju petogodišnju ćerku odvela u solarijum. Patriša je tada bila optužena za ugrožavanje zdravlja deteta, time što je ćerku izlagala veštačkim UV zracima. Preko noći, Patriša je dobila nadimak "ten mama".

.

.

Tom prilikom se uključila i policija, jer se jednog dana njena ćerkica pojavila u školi sa opekotinama od sunca po čitavom telu. Mada, Patriša je rekla kako ima samo "malo opekotina po leđima". "Optužena sam za ugrožavanje zdravlja deteta. Ali, sud me nije osudio", rekla je Patriša za "Dejli mejl", prenosi zena.blic.rs.

Tada su iz policije pozvali i valsnicu salona u koji je Patriša odlazila i pitali su je da li je uvela ćerku u solarijum. Vlasnica salona je odgovorila negativno, pa je Velika porota na kraju odbila da je osudi. Samim tim, Patriša nije izgubila starateljstvo nad ćerkom, iako su joj pretili time

.

"U svim tabloidima su me prozvali "Ten mama" a moj život se pretvorilo u najmasovniji uragan na svetu", rekla je Patriša koja sada ima 54 godine.

Međutim nedavno je u intervjuu Patriša rekla da je uglavnom odustala od sunčanja u solarijumu, i da planira da proda svoj solarijum koji je platila oko 4.000 funti.

"Nisam mogla da pocrnim, bio mi je zabranjen ulazak u solarijum nakon suđenja", rekla je Patriša i dodala kako je to razlog zbog kog je kupila solarijum.

"Ja sam danas potpuno druga osoba — promenila sam ceo svoj stav o životu, ne radim više lude stvari kao pre, a sunčaje sam smanjila na dva odlaska nedeljno", rekla je ona za "Post".