Lepota

Koje su vodeće boje ovog leta?

Leto je možda šareno, veselo i opušteno, ali ako ćemo slušati poznate dizajnere, onda je ova sezona u znaku bele i crne boje.
07.07.2014. - 09:54h

Glavni hit je definitivno bela boja i takozvani total beli "look". Popularne su i crno-bele kombinacije. Sa jednobojnim haljinama nikada nećete pogrešiti, a pogotovo ako su u bojama klasike kao što su crna i bela.

Ne ustručavajte se ni da kombinujete različite šare ovih nijansi, kao na primer, vertikalne prugaste crno-bele pantalone sa majčicom koja ima horizontalne pruge ili pak tufnice. Nećete pogrešiti ako uz kombinaciju ove dve boje ponesete i neke drečave cipele ili sandale, samo malo da začinite ovo vruće leto.

Kupaći u crnoj i beloj boji nikada ne izlaze iz mode, pa tako će biti i ove godine. Sigurni smo da će vam kupaći u crnoj boji i najlepše pristajati, pogotovo ako stavite i neki romantični šešir velikih dimenzija ili čuveni "panama".

Kad su u pitanju beli kupaći, obratite pažnju! Možda u prodavnici deluju sigurno da će pokriti sve vaše intimne delove, ali ne mora da znači da kada izađete iz vode, nećete primamiti poglede i uzdahe jačeg pola (ukoliko vam to, naravno, nije cilj)!