Otvaranjem izložbe dizajnera najavljen "Perwoll Fashion Week"

Sinoć je otvorena izložba dizajnera u Supermarket concept store-u u kojoj svi zainteresovani mogu ne samo da pogledaju modele srpskih dizajnera, već i da kupe one koji im se dopadaju...

.

Modeli dizajnera koji su od starta deo udruženja "BFW Design Collective" izloženi su sinoć u Supermarket concept store-u ci svi zainteresovani će moći da ih vide sve od 7. aprila. Pored modela koji su izloženi na lutkama deo postavke čine i mnogobrojne fotografije, a izložba je prodajnog karaktera. To znači da se pojedini odevni komadi mogu kupiti samo dok traje postavka, što je ekskluzivitet.

Ovom izložbom najavljen je ovogodišnji 35. "Perwoll Fashion Week" koji će se održati u periodu od 28. marta do 4. aprila.

Nenad Radujević, direktor Modnog studija Click i osnivač prvog "Fashion Week"-a u regionu najavio je program 35. "Perwoll Fashion Week"-a ali i istakao podršku koju ovaj projekat daje Nacionalnom danu borbe protiv raka dojke.

Postavku izložbe čine modeli sledećih dizajnera:
Aleksandra Lalić, Ana Grebec, Ana Ljubinković, Ana Tara Radonjić, Biljana Tipsarević, Danka Karović, Dragana Nikolajević, Dragana Rodić, Evica Milovanov Penezić, Gordana Ćirić Krstić, Ines Janković, Igor Todorović, Iva Soković, Ivan Džolić, Ivanka Jevtović, Jasmina Sanader, Jelena Stefanović, Lidija Jovanović, Marija Sinđelić, Marko Marosiuk, Marta Miljanić, Milica Vukadinović, Nataša Šarić, Tijana i Mila Popović, Snežana Krejić, Svetlana Jaćović, Tamara Jarić, Tijana Cvetković, Tijana Žunić, Valentina Obradović, Vasilije Kovačev, Viktorija Džimrevska, Vlada Savić i Zora Mojsilović.