IMAMO POBEDNIKA 4. sezone “MasterChef Srbija”!
Sudija Nenad daje poslednju ocenu u SUPERFINALU i time dobijamo POBEDNIKA 4. sezone “MasterChef Srbija”!
5.12.2025. 22:34
Sastojci garantuju da je ukusana, kremasta i sočna! Isprobajte!
Soèna pita, foto: Bakina kuhinja
24.04.2021.|08:25
Potrebno je:
600 gr jabuka
malo cimeta
3 pudinga
750 ml. mleka
šećer za puding
2 kašike meda
2 vanilin šećera za puding
1/2 kg. kora
ulje
Priprema:
Skuvati puding sa šećerom i vanilin šećerom i prohladiti.
Jabuke očistiti i izrendati.
Dodati 2 kašike meda i malo cimeta.
Pleh podmazati pa staviti 1 koru pouljiti , pa drugu pa pouljiti i premazati jabukama. Tako pola kora.
U sredinu staviti sav puding i rasporediti. Zatim opet kore ulje i jabuke. Na svaku drugu koru stavite jabuke.
Završite sa dve prazne kore samo ih premažite uljem. Isecite oštrim nožem na kocke i pecite oko 50-55 min na 180 stepeni C.
Pospite prah šećerom po želji.
Pita je sočna i fina. Vadite je iz pleha kad se prohladi.
Izvor: bakina kuhinja
Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.